Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytaniedo kosmetyczek i nie ty

Co zrobic,kosmetyczka zniszczyla mi twarz??!!

Polecane posty

Gość pytaniedo kosmetyczek i nie ty

Bylam na depilacji wasika nad gorna warga i babsko wyrwalo mi duzo naskorka,ze teraz kilka dni po mam duzy strup,normalnie szok.bylam u niej a ona na to,ze to z przyczyn niezaleznxych,ze czasem sie tak dzieje i mam smarowac to mascia z witamina A.Ja bym na jej miejscu oddala te 12 zl choc to nie majatek...Nie wiem klocic sie dalej?To jej wina? A tak na marginesie to wloski zostaly zle usuniete-niedokladnie,najwiecej zerwala mi skory!:P Chodze teraz jak pobita na twarzy...:O

ja bym nie podarowała poszłabym do niej i zazadała zwrotu kasy i rekompensaty za leczenie zrób sobie zdjęcie i napisz artykuł w lokalnej gazecie prawo jest takie ze kosmetyczka musi cie uprzedzic o ewentualnych skutkach zebys magła sie zdecydowac na zabieg lub nie a teraz zostaje ci już smarować tribiotikiem( nie pamiętam jak sie pisze) zebys szybciej mogła do ludzi wychodzic hamstwo nie zna granic

Gość glupie baboole
wspolczuje ja etz juz nie pojde do kosmetyczki w zyciu to jakies glupie lale po zawodówce przeważnie i nie majace pojecia o swojej pracy

Gość AlinA.
Ja też nie ufam już kosmetyczkom :( Po oczyszczaniu wyglądałam jak pobita :O Sama kosmetyczka się przeraziła :O