Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wykończony psychicznie

pomyliłem jej imie

Polecane posty

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaa
to współczuję

Gość olaboga..
twoja dziewczyna wyraznie nie ma poczucia humoru.

Gość morfik gumiasty
piękne to! Mężczyzna drżący o miłość :D bo pomylił imiona :D co to będzie potem?

Gość kwiat jemioly
tyle panien stukal ze juz mu sie imiona myla. wzruszajace

A dziwisz się? kocha cie a jak sie kocha to ta osoba jest naj zatem i jej imie takie inne słodkie piekne chciałoby sie je wymawiac setki razy... :) a ty jestes z nią tyle i sie mylisz? nie dziwie sie jej reakcji jelsi ktos w nas siedzi:) jestesmy z nimi bardzo związani to wlasnie jego imie mamy na ustach.... co na sercu to i na ustach.. u ciebie sie to tylko powteridziło... przepros ją, powiedz, ze kochasz itp :)

Gość muflon strzelisty
ludzie różnie reagują nie wszyscy mają "na ustach" imię ukochanej niektórzy mają je w nasieniowodach....

Gość aaaaaaaagata
moj chlopak tez sie pomylil z imieniem, nawet 3 razy, w tym 2 razy to samo imie, za 3im razem juz bylam wkurzona ..... jestesmy razem pol roku, spytalam kim jest ta dziewczyna powiedzial ze znajoma.... cos mi sie nie zgadzalo, potem wyszlo na jaw ze to jego byla, tylko bal sie przyznac ze pomylil moje imie z byla.... mnie to niestety bardzo zabolalo, ale juz mi oczywiscie przeszlo:)

Gość dobre_sobie
Ja na miejscu tej dziewczyny bym pare razy powiedziała do Ciebie Zdzichu, czy Romek (chyba że tak masz na imie :) ), bo takie przekręcenie to wkurzajace jest i potem by mi przeszlo, ale bez scen, bo nie ma o co. I Twoja dziewczyna tez to chyba rozumie, skoro już jest lepiej :) Trochę strachu o zwiazek nigdy nie zaszkodzi :)

Gość aaaaaaaaaaaaaaa
Czy jeśli ja do mojego męża powiedzialam TATO, oznacza to, że ma ukryte pragnienia z nim związane? :) Ale to nic... Biedna ta dziewczyna, która nazwała swojego faceta imieniem PSA! :-)))))))))

Gość pryszcz na dupie
mmmmmmmmm Romek,ależ to mnie kręci...

Gość aaaaaaaagata
dodam jeszcze, ze sama mialam kiedys wpadke z imieniem, bylam u swojego chlopaka (jeszzce nie tego z ktorym teraz jestem) on czestowal mnie ciastem, jak zjadlam powiedzialam do niego, mamo daj mi jeszzce ciasta :D to byla porazka hahaha po prostu kuchnia , ciasto itp skojarzylo mi sie z mama:D

Gość Ale problem ...
Ja kilka razy powiedziałam na mojego męża tak jak ma na imię mój brat, a raz zdarzyło mi się powiedzieć imię faceta, z którym zdradziłam go pare lat temu (Przyznałam się) i nie było awantury, tylko obróciliśmy to w żart. Jak się kogos kocha, to się nie patrzy ani na to co było, ani tym bardziej na takie bzdury.

hehe, ja do brata nie raz mówię imieniem męża do taty też mi się zdarzyło i do męza tato też mi sie zdarzyło i zdarzyło mi się mówić pralka, chociaż mialam na mysli lodówke zwykle przejezyczenie, jak człowiek ma tysiąc mysli to tak jest. ostatnio do psa: ty mój krótki piesku a chciałam powiedzieć \"mały\", ale w głowie mialam piosenkę sojki \" zycie to krótki sen\" i tak wyszło ;)

Gość majjjkaaa
hehe ... a mojemu małzonkowi zdarza sie czasami zwrocic sie do mnie imieniem jego kolegi :).. i nie jest do mnie podobny w ogole:)hahahhaa nie dajmy sie zwariowac.. Moze jestes troszke roztrzepany jesli Ci sie to czesto zdarza, czasami wystarczy spotkac kogos na ulicy i potem sie gdzies przeplata w mysli i samo 'wychodzi' z ust nieplanowanie:) Jesli Twoja dziewczyna jest madra, to to zrozumie, a jesli nie zrozumie to.... no wiesz:);)

Gość kayenne_.
Moj byly dwa razy pomylil moje imie.Najgorsze bylo to, ze nazwal mnie imieniem swojej nowej znajomej, ktora od niedawna udzielala mu korepetycji.Uczucie straszne,.

Gość simeon
powiedzcie lepiej co mam począć jeżeli po 11 dniach pomylilem jej imię. A najlepsze jest to ze sie od razu poprawilem Powiedzialem do niej Patrycja a ma na imie Paulina//////. Nie jestem z nią w żadnym związku ale cos sie mogło urodzic a teraz nie wiem. Byliśmy wczoraj na impresie w klubie byłem trzeźwy i taka wpadka. Poszła na parkiet sama i wyrywał ją jakiś typ chcial ją przelizac wskoczylem na parkiet i wybrała mnie. powiedziiala ze jest bardzo wkurzona ale dala sie przytulic ale nie pocalowac. powiedzialaze sie musze postarac. na koncu pojechała taxi z koleżanką z pracy do domu. ja napisalem sms słodkich snow itp a ona ze mam przesrane:/