Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dendi

Grecja raz jeszcze

Polecane posty

Gość dendi

Hej, czy macie jakiś godny polecenia hotel *** w Grecji? Najlepiej Kreta. Był ktoś może i mógłby coś polecić? Dziekuję bardzo.

tez bym była zainetesowana bo wybieram sie tam we wrzesniu

Gość a do Grecji
uuup

Gość a do Grecji
poleccie coś na Krecie!

To zależy czego szukasz. My wróciliśmy tydzień temu z Krety (Amoudara) i mogę polecić hotel w którym byliśmy, jeżeli jesteś zainteresowany/a czymś dla mniej wymagających. Nie mam na myśli czegoś \"brudniejszego\", tylko skromniejszego, w sensie bez ogrodu i animatorów na basenie.

Gość sarkastyczna
możesz napisać coś więcej? o jedzeniu i w ogóle jak tam było, jak mozna spędzić czas poza ewentualnymi wycieczkami?

Gość conjoined
Ja mogę polecić Eri Beach w okolicach Hersonissos. Plusem tego hotelu jest super rozwinięta rekreacja i dostęp do prywatnej hotelowej plaży :) Fakt faktem że hotel jest gigantyczny, ale jakoś sie tego nie czuje... Dla zainteresowanych: http://www.eccoholiday.com/oferta/296/eri-beach

Gość moooonik
Dendi ja mogę polecić Ci hotel Stella Palace na Krecie. Jedzenie było bardzo smaczne, mieliśmy all inc. także niczego nie brakowało. Wycieczki fakultatywne z biura, ale ja też wynajęłam autko, żeby sama pozwiedzać sobie wyspę!! Pozdrawiam :)

Gość grazyna_krajewska
Byłam w Stella Village w tym roku. Bardzo miłe miejsce za rozsądną cenę :) Jeśli ktoś szuka spokojnego miejsca to zdecydowanie polecam.