Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość c z a r o d z i e j k a

Jak wpłynąć na czyjąś wolę, zmienić jego decyzję?

Polecane posty

Gość zaczaruj go
:P

Gość pryszcz na dupie
ja mam to wrodzone.Najbardziej lubię robić krzywdę,jak ktoś mi zrobi.Tak wpływam,ze wcześniej,czy później coś mojemu wrogowi się przytrafia.Uwaga wiec wrogowie!!!!!

jak?

Gość ejjjjjj
każdy ma wolną wole i nei zmienisz tego , zreszta po co? to zatruwa życie . Lepiej zaakceptować i ruszać dalej

Wiem, że to niebezpieczne, ale czy możliwe? Co może się zdarzyć osobie "Czarującej"?

Gość sssvs
Dokształć się trochę a zrozumiesz że to NIE-MO-ŻLI-WE! Heh... skąd ta ciemnota się bierze?

Gość camelia sinensis
teoretycznie można to zrobić, ale nie za pomocą czarów...:classic_cool: pytanie jednak brzmi: PO CO???

Na przykład, żeby ktoś zechciał być przychylny. Ta wiedza nie jest potrzebna mi, tylko koleżance. Chcę jej przeczytać Wasze odpowiedzi, bo moje tłumaczenia nie docierają do niej. Taka trudna do przekonania :D Musi jej sto osób powiedzieć to samo :D camelia sinensiss Więc jak? Odpowiesz? Po co? Ona chce zatrzymać przy sobie ukochanego. Zbiesił się i przestał się nią interesować. Ostygł w emocjach. Czy ma szanse wpłynięcia na niego, a jeśli tak, to czy coś jej grozi od takich ..... praktyk? sssvs Tobie, kochana, brakuje trochę ogłady.

Gość camelia sinensis
"Ona chce zatrzymać przy sobie ukochanego." w sprawach uczuciowych nie powinno się na kogoś wpływać tak, aby jego decyzja była wynikem jakiejś manipulacji, a nie świadomego wyboru...

Gość sssvs
Wolę zgrzeszyć chamstwem niż ciemnotą.

camelia sinensis Też jej to tłumaczę. Napisz, dlaczego. Dam jej poczytać, może Ciebie posłucha. Jak byłam bardzo bardzo młodziutka, dziecko prawie, to marzyłam, żeby umieć wpływać na kogoś swoimi myślami. Na przykład wchodzę do banku, patrzę w oczy kasjerce, a ta zamiast 100 złotych, wypłaca mi 10.000. :D dziecinnie głupie marzenia :D:D:D Gdybym mogła w jakiś sposób tak działać, co bym zdziałała? Na pewno nic dobrego. Kasjerka poszłaby siedzieć, jej dzieci cierpiałyby na niedostatek i brak matki itp. Taki dość głupi przykład. Koleżance chodzi jednak o zatrzymanie chłopaka. Zatrzymuje go i co dalej?

sssvs Twój wybór. A w ogóle co to za wybór? Dziwna alternatywa.

Gość camelia sinensis
zapewne Twoja koleżanka potrafiłaby go oczarować, w końcu kobiety to potrafią;) ale na dłuższą metę związek by się rozsypał, facet przecież byłby z nią nie z własnej woli;)

Gość gość
Magia istnieje ;) Magia jest wszędzie dookoła was ;) Wszystko da się zrobić, co nie znaczy że każdy to potrafi. Jeżeli nie wiecie co robicie, lepiej nie próbujcie zaczynać, bo pamiętajcie, że każdy czar niesie za sobą konsekwencje, które jest ciężko udźwignąć.

Gość gość
Lepiej nie wpływać:-)

Gość gość
kazdy ma wolna wole