frania 0 Napisano Maj 10, 2007 spoznia mi sie okres juz ponad tydzien, zrobilam dzis test ciazowy i wyszlo mi, ze negatywny i w ciazy nie jestem,ale w ciaz nie mam miesiaczki, dlaczego?? i jeszcze jedno: od czasu, kiedy moglam prawdopodobnie zajsc w ciaze minelo 15 dni, zatem, czy test ten moge przyjac za wiarygodny?? dodam ze byl to test qiuk view bardzo prosze o kontakt.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ilona18 0 Napisano Maj 10, 2007 Mi okres spóżniał się trzy tygodnie i już chciałam iść do lekarza ale zrobiłam taki sam test jak ty i wyszedł mi negatywniw i dwa dni po zrobionym teście dostałam okres. Ale i tak idę do lekarza żeby przepisał mi tab. anty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
frania 0 Napisano Maj 10, 2007 ale uwazasz, ze jednak nie jestes w ciazy, zanczy sie ze wierzysz temu testowi? no bo ja sama nie wiem, co mam o tym myslec..:/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość reggwg Napisano Maj 10, 2007 ja w podobnej sytuacji zrobiłam dwa testy które wyszły negatywne i był to prawidłowy wynik Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kika55 Napisano Luty 5, 2009 hej dziewczyny! Tez zrobilam test ciazowy po 17 dniach od stosunku ryzykownego, wyszedl na szczescie negatywny ale i tak sie boje, bo odstawilam tabletki antykoncepc. w grudniu, miesiaczka po odstawieniu w styczniu pojawila sie regularnie , a teraz czekam i czekam... Chyba kupie jeszcze jeden test ciazowy.Myslicie ze sa wiarygodne?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach