Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cycusiatko

jak pozbyc sie

Polecane posty

Gość cycusiatko

kompleksu malych piersi??:( oprocz operacji oczywiscie....

Gość decha.
Też chciałabym wiedzieć :O

Gość Gapulka
hmm coz, mi pomogl moj chlopak, z ktorym sie wlasnie rozstaje.... wazne jest zeby ktos z kim jestes akceptowal Cie w 100% taka jaka jestes i cieszyl sie z tego co masz. tez sie kiedys moich cytrynek wstydzilam, ale juz wiem , ze mi nie urosna, no chyba ze jak bede w ciazy. latwiej akceptowac siebie, niz zameczac sie tym. pozdrawiam

Gość cycusiatko
no wlasnie moj na mnie ciagle krzyczy ze mam odpowiedni rozmiar ze wcale nie sa male....ze nie chce zebym cokolwiek z nimi robila:/ ale ja wiem swoje:( zle sie czuje z nimi malo kobieco..:(

Gość decha.
No właśnie, ja też się czuję bardzo niekobieco :( Chcialabym w końcu kupić normalny stanik... i nie wstydzić się np. u lekarza (wiem, że to głupie, ale nic na to nie poradzę :O)

Gość Gapulka
nio ja tez mam mikroskopijne i czasem wole na nie nie patrzec, ale....po co sie stresowac, mam wieksze problemy niz male cycki....

Gość kobiety łączcie się
chodzi topik o biuście dziewczyny piją koziradkę i masują odpowiednio piersi im sie powiekszyły poszukajcie

Gość cycusiatko
ja slyszalam ze niedlugo maja wejsc do europy serie zastrzykow na powiekszenie pirsi ale ile to jeszcze bedzie:/ poki co procesuja sie z tymi od silikonow:/ a ja nie chce silikonow;( chce tylko rozmiar wieksze....:(

Gość przynajmniej
tak szybko ci nie obwisną