Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość po prostu mama-

Dziecko model?

Polecane posty

Gość po prostu mama-

Czy slyszalyscie, a moze Wasze dzieci braly udzial w jakich kastingch albo cos w tym rodzaju? Chodzi mi o male dzieci, trakie do 2 lat. Na czym to polega? Jakie sa kryteria? Uwazam (ale to zapewne jak kazda mama) ze mam sliczna coreczke i fajnie byloby zobaczyc jej buzke w jakiejs reklamie czy na opakowaniu pampersow:-) Prosze o odpowiedz.

z tego co slyszalam to meczarnia dla dzieci. wiem ze fajnie byloby zobzczyc swoje dziecko:) ale to chyba niewarte zachodu:) mnie znajomi namawiaja zebym poszla z synem na casting:) a mi daleko do castingu:D pozdrawiam

Gość hkfglkjl
a co to szkodzi , przecież zawsze mozna zrezygnować

Gość
sa takie firmy ktore zajmuja sie fotografia dzieci po to by kiedys moc sprzedac te fotki do reklam ale ci co robia te castingi biora za to grube pieniadze np andy max w warszawie

Zrobiliśmy sesję małemu w agencji reklamowej przedewszystkim bo to fajna pamiątka. Przepiękne zdjęcia. Częśc wywolanych, reszta na płycie. ::) Milo poogladac.

Mojego męża siostra wysłała filmik ze swoimi dzieciakami na konkurs (casting) do reklam rowerów cross (Katowice), dzieci się spodobały i dostały z mamą zaproszenie na zdjęcia. Zdjęcia trwały 2 dni i odbywały się w zoo, dzieciaki dostawały lody, napoje podczas odpoczynków i była to dla nich świetna zabawa. Do tego otrzymali po pare fajnych markowych ubrań i buty, +po 150zł, i album ze zdjęciami reklamowymi i wszystkie foty na płycie.

Gość agsa
To za to nie placa??Powinni cos zaplacic przeciez zarabiaja na tych dzieciaczkach.To ja bym juz na studia malego odlozyla.Ja mieszkam w UK i zlozylam mojego synka aplikacje.Ma teraz osiemnascie miesiecy.Czekam na odpowiedz ma przyjsc w ciagu trzech tygodni.Ale jak to nie jest platne to nigdzie nie jade.Szkoda nerow mojego dziecka,czasu itp Najpierw sie upewnie jak to jest.

to czy placa zalezy od firmy :) moi znajmi wzbogacili sie na swoich blizniakach :) za reklamy wlasnei, niestety dzieci im wyrosly i kasa sie skonczyla, zaczelo sie od jednego castingu a potem mieli mase zlecen :) jak sie juz ktos w tym kreci to jest latwiej, jednak duzo firm faktycznei nei placi wiele albo daja tylko jakies prezenty, moje zdanie jest takie ze o ile dla3- 5-7 latka to super zabawa to dla maluszka niekoniecznie raczej odwrotnie :/ ja wystepowalam w tv jak mialam 8 lat i mi sie baardzo to podobalo mimo ze gratisowo :D