Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość coca-cola88

Łuszcząca skóra sutka??

Polecane posty

Gość coca-cola88

Miała któraś to z was?? Ide w poniedzalek do lekarza ciekawa jestem co mi powie... :(

Gość Bonia.
Rozumiem, że łuszczy Ci się naskórek brodawki. Ja też tak mam (za bardzo wystają i o wszystko się ocierają) :O

Gość coca-cola88
Niop zajafajnie swędzi. Do tego jak sciagne stanik to z pod skórek leci żółte osocze (a nie biała wydzielina ) i potem to zasycha. Nastepnie jak znowu załoze stanik i takl wkółko to samo sie dzieje.... Masz tak samo... Wybieram się do ginekologa

Gość mocno zaniepokojona
Czy ktoś jeszcze to ma albo miał może i wie co to jest? Proszę o odpowiedź

Gość jolajog
Może po prostu byłas gdzieś na sorarium, czy wyrywałaś z okolicy brodawki włoski i to jest taka reakcja na takie ingerencje. U mnie też się tak dzieje. Muszisz po prostu delikatnie nawilżać, nieuczylającymi kosmetykami, bo te okolice są bardzo wrażliwe. Mi lekarka poleciał krem Nanobase i po pierwszym użyciu, skóra mnie już nie swędzi i się nie łuszczy..kilka dni i jest po sprawie..no i włoski się nie wrastają. moze spróbuj...dostaniesz w aptece.

Gość proszę o odpowiedź - ważne
Ja mam identycznie jak coca-cola88. Wygląda to po prostu obrzydliwie! A do tego swędzi tak, że ledwo wyrabiam :/ Gdy tylko trochę słońca wyjdzie to ta skóra ohydnie złazi, ale tylko na części , zostaje taka jakby "żywa" skóra, świeża i później znowu zasycha na kolor żółtozielony czy jakiś taki... W ogóle się nie goi. Lekarz rodzinny powiedział, że nie wygląda to niepokojąco, ale mnie się to w ogóle nie podoba :/ Nie chcę podejrzewać najgorszego (naczytałam się o raku Pageta), mam dopiero 20 lat... Czy ktoś może był u ginekologa albo dermatologa z tym? Albo co pomaga (przykłady jakichś maści, płynów). Bardzo proszę o odpowiedź :(

Gość p o d n o s z e
To się nie chce goić mimo natłuszczania!