Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość baska90ad

WAŻNE!!!Czy siuśki noworodka tak brzydko pachną?

Polecane posty

Gość baska90ad

mam wątpliwości,mojemu dziecku -5 tyg. bardzo brzydko pachną siuśki-ten zapach jest ostry i tak jakby lekko przypomina zapach octu!czy to zle?czy prawidlowo?a moze cos jest nie tak?

kochana zrob badanie moczu dziecku,siuski takiego maluszka wrecz pachną.

moze zapytaj lekarza jesli to cie dreczy Ja nigdy sie nie wwachiwalam ale nie wydaje mi sie zeby mialy jakis zapach wogole ich nie czulam

Gość baska90ad
jejku to teraz juz jest zaniepokojona!a czy przez to ze cos moze miec nie tak moze plakac bez przyzczyny?bo kolek napewno nie ma.

Ale czy od początku tak było? Ja też się kiedyś przeraziłam zapachem siusków, a to była przyczyna zmiany pieluszek. Zamiast Pampersa założyłam Huggies i one w połączeniu z siuśkami poprostu inaczej \"pachniały\". Inna sprawa, że dzieciątko jest malutkie, więc lekarz i tak zasugeruje badanie moczu.

Umyj dobrze siusiaka (jesli to chlopiec) i złapcie z mezem mocz do jałowego naczynia,bo worki sa bez sensu-wyniki z nich przekłamane/Zmierz dziecku tez temperature,najlepiej w pupci/od kiedy tak nie pachną?

Gość baska90ad
tak zmienialam pampersy z Huggies na Pampers dziecko jest niespokojne.Teraz rozmawialam o tym z moja mama i podobno w aptece są specjalne kubki na mocz dla niemowląt z jakimś plasterkiem a badanie mozna zrobic od razu za 10 zl czy 15.Jutro z rana ide z moczem dzidziusia bo teraz az sie przestraszylam a to juz trwa gdzies z 2 tyg.A jeszcze jedno: czy takie dzieck otez musi byc na czczo?bo teraz juz niewiem..moze glupie pytanie ale ja sie nie znam.

Gość baska90ad
zaraz zmierze a jesli wysoka to znaczy ze cos jest nie tak?