Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość m-i-s-i-a

czy moge być w ciąży i mieć okres?

Polecane posty

Gość m-i-s-i-a

Gość kpisz czy o drogę pytasz
jasne że można, dziewczyny czasem kilka miesięcy mają krwawienia mimo ciąży

Gość m-i-s-i-a
kochalam sie z moim partnerem w dni płodne z nadzieją na dziecko...ale niestety dostalam okres i sie załamaląm...bardzo chce mieć dziecko...rozmawialam z kolezanką i ona mowiła ze mozna mieć okres...wiec mam pytanie czy ten okres to jest taki jak zwykle..tzn obfity? bo ja tam mam..martwie sie ze z mojej ciąży nic narazie nie bedzie...

Gość kpisz czy o drogę pytasz
aleś ty głupia :O zrób test jak masz wątpliwości

Gość do autorki misi
jakbyś była w ciąży to miałabyś ledwie brązowawe plamienia (jeżeli już, bo każde plamienie w ciązy jest niebezpieczne) natomiast gdzy miałam normalny obfity okres to nie jesteś w ciąży, więc trzymam kciuki za kolejne staranka - buźka

tez jestem zdania , że to nie możliwe ale zycze powodzenia :)

Gość ja mialam
Ja mialam jeden okres po zaplodnieniu. Byl normalny, wiec pozniej gdy sie dowiedzialam, ze jestem w ciazy bylam troche przerazona, bo nie unikalam alkoholu i papierosów. Poza tym bralam tabletki na wrzody. Naszczescie z dzieckim bylo wszystko ok.

to dziwne ze nie poroniłaś, z okresem wydalana jest błona śluzowa macicy w której to właśnie zagnieżdża się zapłodniona komórka

Ja miałam \"Okres\" w trzeciej ciąży. Też miałam lekkiego doła bo od kilku miesięcy próbowaliśmy \"zrobić dziewczynkę\" :D Więc jak mi się coś poruszyło w brzuchu, w pracy jedząc śniadanie to o mało się nim nie udusiłam:P Wiadomo, że w 3 ciąży już raczej rozpozna się zwykłe ruchy robaczkowe czy inne od ciąży, cały dzień w firmie patrzyli na mnie jak na świrniętą, dopiero jak na drugi im potwierdziłam, to uznali mnie za normalną:D I tak moja 3 ciąża trwała zaledwie 4 miesiące:D Co do jakości tych plamień to nie byłam zbyt bystrym obserwatorem, praca całymi dniami, dom..dostawałam zawsze w terminie i na tej podstawie uznawałam, że to okres. Jaki był nie zwracałam zbytnio uwagi.

Ja mialam okres w pierwszym m-cu,krwawienie wystepuje w pierszym m-cu w zaleznosci od czasu zagniezdzenia komorki jajowej.Owulacja byla pozno czyli krwawienie wystapilo.Nic dziwnego