Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość andzia1988

Globulki + prezerwatywa, jestepm troche panikara

Polecane posty

Gość andzia1988

(nie bylo podobnego tematu, mam 19 lat) Czy stosujecie te glubulki, czy waszym zdaniem sa one dobre? Ja je stosuje wraz z prezerwatywa, moim zdaniem sa one dobrym srodkiem antykoncepcyjnym (oczywiscie razem z prezerw. wtedy maja ok.99%) Uwazam ze opinie na temat pienienia sie itp sa zbyt przesadzone, nie ma przeciez idealnego srodka anty, ktory zarowno bylby wygodny jak i skuteczny!!! Jak sie chce to trzeba sie troche ''pomeczyc'';) a pozatym srodki sa skuteczne, to my jestesmy nieskuteczni.. I jeszcze jedno... jestem straszna panikara, okresu dostane dopiero za kilka dni a juz za wczesnie obawiam sie ze go nie bedzie:/ bardzo boje sie wpadki, choc stosuje sie do przepisow w ulotce patentexu i ZAWSZE jest to stosunek z prezewatywa, ktora nigdy nie pekla i jest dobrze zalozona!!!! Ehhh pozdrawiam ;)))

Gość vikee
ja tez go urzywalam razem z prezerwatywa. komfort?;( bllleee przeszlam na tabletki i oda razu jest super nic nie leci ci po nogach bynajmniej:) a co sie stanie jak gumka peknie a kochac sie bedziecie dlugoi wszystko zdazy wyleciec???? ja nie polecam