Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość seksuolog2007

Macie pytania do specjalisty seksuologa?chetnie odpowiem.

Polecane posty

Gość zatroskana
w sumie chodziło mi o te wklęsłe sutki. rozumiem, że każda kobieta ma inne, ale czy to nie bedzie przeszkadzać w karmieniu dziecka w przyszłości?

Gość ja jestem za
ja wierze ze to specjalista,pisze jezykiem zrozumialym dla nas!poza tym odpowiada na pytania i w dupie ma tych debili co mysla ze to żart!a po co ona mialaby se zart robić?a jakis debil pisze ze chce jakis numer!po prostu IDIOTA!

Gość seksuolog2007
zatroskana absolutnie nie bedzie problemu z karmieniem,a jeżeli stać cie na taki zabieg to czemu nie,ale szczerze moim zdaniem to niepotrzebne,pozostań sobą i nie przejmuj sie takimi blachymi rzeczami.

Gość do seksuologa
Jeśli moja kobieta uwielbia fisting ? To dlatego że mój członek jej nie wystacza czy może dlatego że sa kobiety które lubią intensywne doznania?

Gość GAZELA Z WESELA
SEKSUOLOGU- PYTALAM WCZESNIEJ ALE NIE DOSTALAM ODP. CZY JESLI KILKA RAZY DZIENNIE MUSZE UPRAWIAC SEX TO OZNACZA ZE JESTEM NIMFOMANKA? KILKA, CZAESM KILKANASCIE RAZY DZIENNIE- CODZIENNIE, OD 9 LAT ( Z JEDNYM PARTNEREM)

Gość bi es
czy jesli bylam molestowana w dziecinstwie przez ojca to moze to miec dzisiaj wplyw na moje zycie seksualne? stosunkowo latwo mam orgazmy ale mam dziwne zamilowania... np.lubie jak partner uderzy mnie lekko w pupe, albo jak jest troche brutalny... nie wiem czy to dziwne ale czasem mam ochote aby on dominowal w lozku. czy to normalne?

Gość Tiara 37
Witam, Czy sex z seksuologiem jest atrakcyjniejszy z racji większej znajomości kobiecej i męskiej psychiki oraz upodobań erotycznych? Pytam, ponieważ uwielbaim Lwa Starowicza i taks sobie myslę, że jest wspaniałym kochankiem. Wiem,że nie ma reguły,ale poznanie tej dziedziny wiedzy poszerza horyzonty i daje możliwość wykorzystania tego w życiu intymnym.

Gość Tiara 37
Lubię jak sie wypowiada na te tamaty-to wszystko. Jest męski i dowcipny.

He, Starowicz, dowcipny... i męski! Po tym co zrobił Samsonowi? Weź przestań!

Gość Tiara 37
Samson- sobie sam zrobił kuku...

Gość Tiara 37
To jest moje zdanie. Zatem uszanuj je jak ja Twoje, nie musimy się zgadzać,prawda? Są gusta i guściki. Jeden woli brunetki , a drugi blondynki itd.

Ta, zrobił sobie kuku, takiego speca jak on to w całej polsce nie ma. No ale gusta guściki.

Gość Tiara 37
przepraszam, speca od czego?

ja mam pytanie nie koniecznie natury seksualnej ale brzmi tak po czy najlatwiej poznać ze facet jest zakochany??

Gość Tiara 37
tak, oczywiście,aż za dokładnie je terapiował...

no nie wiem zakochany może na początek bo ja jestem w takiej dośc dziwnej sytuacji ale zadużo tu mówić otym teraz

bo powiem szczerze ze głupieje już i nie wiem co o pewnych rzeczach sądzić

Gusta guściki Tiara; a jakieś dowody są przeciwko niemu? Bo chyba niedosłyszałam, albo niedowidziałam, albo proces był utajniony? A może ja już nie bardzo kojarzę fakty?

Gość aniunianiunia
co chcesz wiedzieć, szybko

no po czym to poznac po zachowaniu?? a jesli tak to po jakim?? bo jakoś nie wiem a facet nie chce sie do nicego przyznać choć mi sie wydaje że jest zakochany

Gość Tiara 37
Aniunia, to jest b.trudno odpowiedzieć, róznie mężczyżni reagują. Jedni zachowują się natrętnie i nie dają za wygraną, a jeszcze inni wstydzą się i unikają wręcz spojrzenia,żeby go nie zdemaskować. Zakochaniu towarzyszy brak apetytu, ciągłe myślenie o tej osobie (tego nie sprawdzisz u kogoś),rumieńce na twarzy, głębokie spojrzenie, miły, serdeczny uśmiech, chęć jak najczęstrzego się wydywania, czy jakiegokolwiek kontaktu, szaleńcze myśli-żeby zrobić wszystko dla ukochanej-czego tylko zapragnie itd. A z czym masz dokładnie problem?

Gość Tiara 37
Zośka, zostawy to, bo z tego co ja pamiętam to były przciwko niemu taśmy (nikt by bez powodu tak go nie oskarżał)

Gość aniunianiunia
o jezzzzu, znowu.

Gość ZośkaPoGodzinach
Taśmy, to chyba Renaty były.

Gość aniuniniunia
Otóż zakochany facet jest zakochany i w tym tkwi cała tajemnica. Takie jest moje zdanie, takie jest zdanie całego narodu!

wydaje mi sie że to dusi w sobie bo ja raczej do tej pory zachowywałam sie obojętnie wręcz traktowałam jak przygode i on o tym wiedział sam mówił z resztą ze to tylko przygoda ale ta przygoda trwa już 10 m-cy. ostatnio troche wypiliśmy (za dużo) i on powiedział ze nie chce sie ze mną rozstawać ze chciałby że mnią być(dodam że ma dziewczyne)ze jest mu lepie ze mną niz z nią ze chciałby ze mną chodzić do kina na piwo itp. nie wiem czy ja to mam traktować poważnie czy nie ale jakoś nie moge o tym zapomnieć