Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niewidocznosć

POMOCYYY!!! CIĄŻA??????????NIEEEEEEE!!!!!!!

Polecane posty

Gość Niewidocznosć

Czy po włożeniu penisa raz do pochwy (tylko raz) I to jeszcze nie całego można zajsć w ciąże???Pomocyyyy bo się obawiammm!!:/ Nie było wystrysku,i był tak jakby "suchy".To było jakieś 5-6 sekund:/ Proszę o odpowiedź bo mojej dziewczynie spóźnia się okres 4 dni i się stresujemy

można :O :O również przez majtki oraz pocałunek :O

pozatym 13 letnie dzieci nie powinny się za seks brać !! bo wnioskuje że więcej nie macie

Gość no prosze was
sally hansen a może Ty się weżmiesz za j.polski??

Gość Niewidocznosć
Mamy 17:/

Gość Niewidocznosć
Czy ktośśś nam odpowieEE???

Gość no prosze was
można,ale nie panikuj. szansa 1;1000000. plemniki z plynu są słabe:P mogą nie dac rady.poza tym wytrysku nie było,zaznaczam jednak,ze jest taka mozliwosc.

poza tym ---> z pośpiechu błąd a nie z głupoty takiej jak prezentuje założyciel topiku :O :O :O :O :O Boże widzisz i nie grzmisz :O proponuje sobie zawiązać na supeł a koleżance zaszyć :O

Gość Niewidocznosć
wiesz co??w temacie jest zadane konkretne pytanie.Nie jest to mus-odpowiadać.Może dla mnie to problem-bo ty nie znajdujesz się w takiej sytuacji.A człowiek jest tylko człowiekie-kazdy błędy popełnia.

Gość dgfdhfh
nie ma sie co stresowac. Szanse sa naprawde minimalne, baaaardzo male. Okres pewnie spoznia sie przez stres czy cos takiego. Moim zdaniem nie macie realnych powodow do obaw:)

Gość niby małe ale są
nasienie wydobywa sie już przed wytryskiem-a miałaś tzw.dni płodne... ale nie ma co najwyżej bedziecie młodymi rodzicami

Gość oto ja biedronka
Ojejku....dlaczego nie ma wychowania seksualnego w szkołach?!!! Skoro macie po 17 lat, to być może Twoja dziewczyna ma nieregularny okres jeszcze! Ona dojrzewa, poza tym stresy, pogoda, nie ma co panikować. Szanse są naprawdę niewielkie i radziłabym żyć spokojnie, nie brać tej możliwości tak do siebie. Druga rzecz, to taka, że powinniście troszkę poczytać na temat kobiety, mężczyzny, seksu....porozmawiać z kimś starszym, a piszę to, ponieważ małolaty w wieku 14 lat przychodza do ginekologa z brzuszkami i po otrzymaniu diagnozy, że jest w ciażu, są naprawdę zaskoczone, ponieważ myślały, ze w pozycji od tyłu nie zachodzi się... :P Dajcie sobie na luz, a zamiast seksu idzcie na plac zabaw

Gość najpierw się bzykacie
bez zabezpieczenia a pózniej panikujecie głąby....dobrze wam tak

Gość TEST_
kupcie test ciążowy i będzie wszystko jasne.

pewnie, że dobrze :O jak ja miałam lat 17 to nie w głowie mi seks był a jak już dojrzałam do tego to się postarałam o zabezpieczenie odpowiednie :O także nie rycz bo to Wasza wina i waszej głupoty

Gość na innym forum jego
dziewczyna pyta o to samo....boshhh ale z was głupki

człowiek się uczy na własnych błędach ??????? to w takim razie życze żeby ona jednak zaszła , może wtedy się nauczycie raz i porządnie skąd się biora dzieci !!!!!!!!!!!

Gość to po co jej wogóle
wkładałes bez niczego? nienormalny jestes czy co? a teraz cie panika zdzera...i dobrze....to jest tak jak sie dzieciary za seks biorą

Gość plemnik szuka
nie zapomnijcie ze w seksie oralnym (ob ciag z polykiem :classic_cool: )tez mozna zajsc w ciaze. korzystajac z ubikacji w ktorej facet wczesniej walil konia podajac reke i podcierajac sie po sikaniu jak facet wczesniej walil konia wogole przebywanie w 1 pomieszceniu u faceta jaki wczesniej walil konia ostatnie badana na kafeterii udowodnily ze nawet seks z prezerwatywa, z tabletakii, oralny, tantryczny i kazdy w swoim domu prowadzi do ciazy (nie tylko urojonej). tak wiec nikt z was nie jest bezpieczny, plemnik szuka...

Gość przestancie bo zaraz
bedzie kolejny topik typu...''sikałam do ubikacji,a moze wczesniej ktos sie spuscił do niej ,czy mogłam zajsc w ciaze?'' a jesli to była publiczna ubikacja to beda miec problemy ze zajda niewiedzac z kim :)

Gość gość
KOWxSEw9gerNAnnakMTo7XQo