ogryzek 0 Napisano Maj 10, 2007 jak wiadomo maj to miesiac komunii doradzcie mi co moge kupic kuzynowi na komunie? zostalam zaproszona z chlopakiem tak wiec prezent musimy kupic osobno. czy za 100-150 zl starczy? czy za malo? oboje nie pracujemy, studiujemy. pomocy!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ulenka 29 Napisano Maj 10, 2007 kup jakas gre komputerowa ,mp 3albo daj 100 zl,bombonierke i kwiaty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yolkaaa 0 Napisano Maj 10, 2007 dlaczego prezenty mają być osobno?! ja tam bym się złozyla;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ogryzek 0 Napisano Maj 10, 2007 chodzi mi o to ze jakbym szla bez chlopaka z samymi rodzicami to bym dala z nimi a raczej oni by dali a jak ide z para to wypada dac nam osobno. o to mi chodzi. mam ogromny problem bo kuzyn nalezy do dzieci ktore dostaja kompa w wieku 5 lat:) i jestaem w . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jackpot79 0 Napisano Maj 11, 2007 Też bym się złożyła... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość vegga Napisano Maj 11, 2007 daj kase.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ogryzek 0 Napisano Maj 11, 2007 kase daj rodzice a po drugie jak wiadomo komunijne fundusze zabieraja rodzice dziecka a chcialabym podarowac cos co by mu sluzylo na dluzej i sie przydalo. matko!!! co ja mam robic?!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czarownica_agata 0 Napisano Maj 11, 2007 kasa, to nie fajny prezent, bo po 1 najprawdopodobniej dziecko jej nawet nie zobaczy... poza tym, nie bedzie pamietalo co (ile ) od kogo dostalo... poza tym, dajac kase, odrazu \'pokazujesz\' ile dajesz. a za taka kase mozna super prezent kupic, tylko treba poszukac... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość baucis Napisano Maj 11, 2007 ksiązka, zestaw książek- opowieści z Narnii, o samochodach lub album przyrodniczy- co tam chłopaka interesuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hhhjjj Napisano Maj 11, 2007 kase komunijna zabieraja rodzice?? to naprawde super rodzice :O mojej kasy ani nikogo z moich znajomych nikt nie zabral.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lo_matko Napisano Maj 11, 2007 jak nie bedzie pamietalo ile dostalo kasy?? dzieci w 2 klasie to nie jakies niedorozwoje umyslowe!! pierwsze slysze to takich przypadkach zeby rodzice zabierali kase dzieci.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach