Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Olunka6

Martwie sie...

Polecane posty

Gość Olunka6

jestem z facetem trzeci miesiac. Ostatnio gadalismy o naszej przeszlosci,. okazalo sie ze przede mna byl z dziewczyna az 4 lata! przerazilo mnie to troche bo dla mnie po tylu latach to juz dziwne zerwac. W dodatku on nie chcial mi mowic o tym nic wiecej. Zaczelam suie bac ze on ja dalej kocha bo po tylu latach uczucie jest czesto trwale. Co mam o tym myslec?

Gość Murka
Wszystko kiedyś mija. Zachowuj się bez uprzedzeń, bo takie obiekcje przelożą się na Twoje zachowanie, co może mieć zły wpływ na związek. Jestem teraz z kimś i nigdy nie wypytywałam się o poprzednią dziewczynę, choć z nią mieszkał, utrzymwał ją - ona nie pracowała, i jeszcze była nie z jego dzieckiem. I też wtedy sobie myślałam, ale on ją musiał kochać, lecz niczego nie dociekałam.

Gość Murka
Nowy związek to nowa karta w życiu.

Gość ele
moj tez był ponad 4 laka a teraz kiedy my juz razem od 1,5 roku. tez mi to nie dalo spokoju, ale wytlumaczył mi wszystko po trochu i jest ok, ale czesto jeszcze go o to pytam, czemu taki w w ogóle

nie przejmuj sie :) co ma byc to bedzie.. nie wypytuj sie o ten zwiazek, jak facet poczuje sie blizej ciebie, pokocha, sam ci wszystko powie :D

Gość ciotka_klotka
A ja bym nie udawala od początku związku, że wszystko jest ok, skoro sieboisz. Po prostu powiedz, jakie masz obawy, nie wypytuj, nie naciskaj. Powiedz, ze się przestraszyłas. Jesli ten facet jest czegos wart to powie coś, co cie uspokoi.

Gość zmęczon80
Olunka Mój chłopak, a teraz mój mąż chodził 6 lat z dziewczyną, byli już zaręczeni i się rozeszli tzn. na skutek różnych spraw mój mąż podjął decyzję o rozstaniu. Dowiedziałam się od niego po 2 miesiącach chodzenia. Powiedział wtedy mi,że każdy dzień ze mną utwierdza go w słuszności jego decyzji. Teraz jesteśmy małżeństwem, szczęśliwym. Zresztą cobyło a nie jest nie pisze się w rejestr. Choć przez pewien czas myślałam czy mnie czasami też nie zostawi.

Gość Tomek_1985
mam2ata i nigdy nie mialem dziewczyny

Gość envvy86
Mój facet też był wczesniej w związku prawie 4 letnim, ja jestem teraz z nim 4 miesiące, On zupełnie nie wiem że ja wiem że on wcześniej był tyle z inną (małe miasto nie trudno znać czyjąś przeszłość) Często dopadają mnie takie czarne myśli że jeszcze może ją kocha, że to było coś wyjątkowego skoro tyle byli ze sobą a ja nigdy jej nie dorównam, że ją bardziej kochał :( to bardzo mi utrudnia zangażowanie się do końca w ten związek, wiem że mój facet szaleje za mną, a ja jestem o wiele lepsza od niej ale to czasami troszke kłuje w serduszko że był ktoś wcześniej kogo kochał z kim pewnie planował przyszłość itp :(