Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

barabara...

JACY SA FACECI SPOD ZNAKU SKORPIONA?

Polecane posty

Nawet jeżeli trafią na równie gorącą partnerkę to po czasie i tak im się znudzi,więc pójdą złowić kolejną.Uwielbiają nowe wyzwania i zdobywanie kobiet. W stałych związkach zawsze domagają się sexu,sa egoistami,muszą mieć zawsze i wszędzie nie patrząc na potrzeby kobiety. Jeżeli partnerka będzie odmawiać to będą ją w nieskończoność przekonywać i namawiać z okropną nachalnością,bo są bezwzględni i zawsze muszą postawić na swoim.Umęczona namawianiem kobieta i tak ulegnie...

Gość Słonko212
Zapraszam: www.Malaga2.mondozoo.com

Nawet jeżeli trafią na równie gorącą partnerkę to po czasie i tak im się znudzi,więc pójdą złowić kolejną.Uwielbiają nowe wyzwania i zdobywanie kobiet W stałych związkach zawsze domagają się sexu,sa egoistami,muszą mieć zawsze i wszędzie nie patrząc na potrzeby kobiety. Jeżeli partnerka będzie odmawiać to będą ją w nieskończoność przekonywać i namawiać z okropną nachalnością,bo są bezwzględni i zawsze muszą postawić na swoim.Umęczona namawianiem kobieta i tak ulegnie...

Gość Stary skorpion
Jestem starym skopionem, uwielbiam sex, moja żona ma przechlapane pod tym względem i dopóki dostaję w domu nie interesują mnie (już) inne kobiety. Bardzo due znaczenie dla skorpiona ma rodzina, atmosfera domowa no i częstotliwość kochania.Można powiedzieć mam na tym punkcie obsesję. Ostatnio coraz częściej dochodzi z żoną do konfliktu bo Ona ma duuużo mniejsze potrzeby. Co robić???

Może to jej zemsta za to że ją ciągle przymuszasz do sexu? A może już ją nie kręcisz...

Gość są choleryczni i szurnięci
uciekaj co sił w nogach!!!

Gość to są wredne psychole
zwiałam od takiego dawno temu, a w łóżku był najgorszy z możliwych. Kobietę traktują jak śmiecia, potrzebną tylko do prowadzenia domu tak, jak oni chcą i czasami do zaspokojenia ich chuci. Nigdy więcej żadnego skorpiona!!!

Gość Zszokowana Aneta
Aja mam teraz lwa i jest THE BEST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Przy nim skorpion to zero pod każdym względem