Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

paweleks

agencja towarzyska

Polecane posty

Gość czarny ksiazE
JEZELI SIE UZALA NAD SOBA TO ZNACZY ZE MA DUZE PROBLEMY

Gość jak dostac sie do pracy
w agecji? bezpiecznie?

itak taka jest kurwa moze sie wyksztaucic zdobyc kase i zmienic miejsce zamieszkania to itak kurwa jest przeszlosci niewymarze kurwisko

purpurowa lze popieram niema nic gorszego dla dziecka uslyszec ze matka jest prostytutka wolal bym jesc tynk ze sciany niz byc kurwa bez honoru

Gość jak zaczepic sie w agencji?
jak dostac sie do pracy w agecji? bezpiecznie?

Gość jak zaczepic sie w agencji?
jak dostac sie do pracy w agecji? bezpiecznie?

Gość fiolafi
witam sama tak pracuje mam do dyspozycji duzy dom w anglii i szukam kolezanki ktora chcialaby tak pracowac jak jestes zainteresowana to napisz fiolafi@ymail.com pomoge na poczatku

Gość Jedyny w swoim rodzaju
To powyżej to pierdolony alfons. Nie dajcie mu sie zwieść moje kochane.

Gość monika243080
mam 24 lata nie bylam nigdy jeszcze w agencji towarzyskiej . kiedys myslalam ze tam sie nie uprawia seksu tylko ze trzeba towarzyszyc facetom a slyszalam ze agencje to tak jak burdle

Gość ja paczkowianka
Wiecie co zajmijcie sie swoim zyciem . Bo kazdy robi to co chce i to co mu sie podoba. Prostytutka chce byc prostytutka to niech sobie bedzie jej sprawa. Ona sie sprzedaje nie wy. I to jest jej zycie. Jak czytam to forum to az zygac mi sie chce jak nawzajem sie ponizacie doslownie masakra. Tez nie rozumiem jak prostytutka moze sprzedawac sie za kase i zawsze jest tlumaczenie ze zycie ja zmusza gowno prawda poprostu to jes jej zawod i lubi to robic .

Tomaszekkk jebnij sie w leb,,co ty sie za duzo "ukrywdej prawdy" na ogladales,,, ,, w tym kraju nikt do niczego nie jest zmuszany gdyz sutenerstwo jest kanarne,,,, a takie co nie chca i sa zmuszane sa porywane trzymane w piwnicy i ktos za taki fetysz ala g****u placi dobre pieniadze,,,a gdy sie poddaja i chca byc juz d******* bo nie dostaja nic z tego poza jedzeniem to je wyzucaja ,,,zabijaja lub oddadza koledze do zwyklej agencji,,,ogolnie gowno wiecie o agencjach i prostytutkach

Gość gość
Jestem upokarzana przez.mlodych po ddragach nawet wącham ich stopy nie odejdzie szjuz

Gość gość
Praca agencyjna i sponsoring to praktycznie to samo różnią się tylko zarobki i ilość klientów chociaż często się zdarza że dziewczyny z agencji mają dodatkowo stałych sponsorów . Tylko faceci myślą że jak mają jedną która sponsoruja to nie jest zwykła k***a bo przecież sypia tylko z nim a tu niespodzianka bo mogła tego dnia mieć jeszcze pięciu .

Gość gość
Takie jest życie i nie ma co się łudzić że kobieta będzie tylko jego