Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eella

Od miesiąca starsznie wypadają mi włosy-czy komuś też?

Polecane posty

Gość eella

nie wiem zczym to może być związane. Boję się, że niedługo będę łysa :(

Gość wiosna panie sierżancie

Gość eella
myślisz, że to z tego powodu? nigdy wcześniej nie miałam tego problemu pojawił się teraz i to dość nagle dosłownie z dnia na dzień zaczeły strasznie lecieć mi włosy. Po myciu głowy sitko jest zatkane włosami, później przy czesaniu też wypadają - tragedia :(

Gość pani zywieniolog
jezeli silnie wypadaja-brakuje Ci mikrolementow skrzyp bardzo dobrze dziala na wlosy i paznokcie mozesz przyjmowac w tabletkach-polecam bo dziala naprawde:)

Gość eella
NO to jutro polecę po ten skrzyp do apteki chyba nie zaszkodzi spróbować ale zanim zadziała to pewnie już będę łysa :( może jeszcze zmienię szampon bo używam tego samego już od roku- może to też przez to?

Gość pani zywieniolog
nie sadze! mysle ze najzwyczajniej w swiecie przyszlo przesilenie wiosenne, w tym okresie organizm budzi sie na nowo do zycia, czesto brakuje mikroelemetnow, dochodzi stres, zla dieta i ...wlosy wychodza masuj czesto glowe mozesz tez plukac w ziolach znanym i swetnym sposobem jest wcieranie w skore glowy na 1h przed myciem zoltka zmieszanego z olejkiem rycynowym i cytryna na efekty trzeba czekac dosc dlugo ale przychodza znam osoby ktore nawet odzyskaly swoje wlosy dzieki temu sama stosuje i jestem b zadowolona powodzenia

Gość eella
Dzięki za rady. Najprościej będzie kupić poprostu tabletki. Co do złej dziety to masz rację ostatnio nieregularnie jadam - przez pracę - tak się usprawiedliwiam :P Kiedys robiłam też maseczki o których piszesz i z tego co pamiętam to bardzo ciężko było potem wypłukać dobrze włosy po oleju rycynowym - ale trudno muszę coś robić bo ilości włosów jakie zbierają się przy zamiataniu są przerażające :(