Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jaka karma

czym sie rózni karma dla psa Purina dog chow od Friskies?

Polecane posty

Gość jaka karma

na Frieskies tez jest znak Puriny a ludzie mówią ze to jest gorsza karma, marketowa....?????????????????????????????????????????????

Gość jaka karma
nie ma tu zadnego własciciela psa?

Gość upupup

Gość RudaHera
Najlepiej kupować karmę w sklepach specjalistycznych. Ja nie ufam ani jednej, ani drugiej karmie. Szczerze powiedziawszy mam jeden, sprawdzony sklep w którym kupuję i to tylko karmy z jednej serii. Tego się będę trzymała. Wydaje mi się, że to najlepsze rozwiązanie.

Gość aaagnie
Producentem jest Purina. Purina produkuje rozne karmy np. Dog Chow, Pro Plan, czy friskies. Kazda karma ma inne własciwosci, sa z róznych połek. Friskies nie nalezy do najlepszych (spojrz na zawartosc miesa) Jest powiedziane, ze im wiecej miesa w karmie, to karma lepsza. Zalezy tez jak pies przyswaja dana karme.

Ja gorąco polecam ofertę sklepu krakvet.pl, ponieważ mają bardzo interesująca ofertę artykułów dla zwierzaków, jest bardzo rozbudowana, a fachowa obsługa pomoże wybrać najlepsze karmy i kosmetyki dla zwierzaków, które posiadacie.

Gość friskies jest zbyt pikantna
i mój mąż się później skarzy na kanapki :(

Gość friskies jest zbyt pikantna
i mój mąż się później skarzy na kanapki :(

Gość Anissa
Nie ma Canagana więc odpada. Ja generalnie lubię bez zbożowe i z górnej półki, moje typy to Canagan, dużo rzadziej Nature's harvest. Akurat Purina i Friskies moim zdaniem w ogóle się nie umywają do takiej dobrej, bez zbożowej karmy.

Gość todzo
Purina nie jest dobra dla zdrowia psa... polecam karmy z górnej półki np. Canagan. Dużo mięsa, bez zboża