Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość plamienie

plamienie

Polecane posty

Gość plamienie

hey dziewczyny. wspolzyje z chlopakiem regularnie zawsze z prezerwatywa ostatnio musialam odstawic tabsy. dostalam okres a potem po 15 dniach plamienie zwiastujace owulacje. niepokoi mnie, bo dzis dostalam znowu plamienie .. okres by mi przypadal na 13 czyli za 3 dni. to plamienie moze zwiastowac miesiaczke? czy moze jakis stan zapalny. dodam ze mam nadzerke.

Gość yyyyyyyyyyy
plamienie moze zwiastowac miesiaczke i jak najbardziej to moze byc od nadzerki tym bardziej ze uzyliscie gumki ktora mogla podraznic..

Gość browarowa zocha
idz do lekarza moze byc jakies zapalenie

Gość plamienie
boje sie tylko , zeby to nie bylo jakies plamienie implantacyjne, bo nie moge byc w ciazy!

Gość yyyyyyyyyyy
a myslisz ze mozesz byc w ciazy przeciez sie zabezpieczyliscie? Gumka pekla , zsunela sie czy co w tym stylu?

Gość plamienie
nie. nic t akiego sie nie stalo. zawsze uwazamy. nawet uzywamy unimil dodatkowo pogrubiane

Gość yyyyyyyyyyy
no to ciaze raczej mozemy wykluczyc. Mysle ze to od nadzerki te plamienie? a leczysz jakos ta nadzerke? Ja osobiscie nie mam nadzerki wiec nie bardzo wiem jak to sie leczy ale pewnie jakies tabletki lub cos w tym stylu.

Gość plamienie
stosowalam kiedys na to globulki dopochwowe. nie poszlam na kontrole, bo lekarz na urlopie.

Gość yyyyyyyyyyyy
no mysle ze najlepiej bylo by isc do lekarza