Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Problematyczny Czlowiek

Pomoc z wyborem tel.

Polecane posty

Witam. Nie wiem czy jest to odpowiednie miejsce na tego typu temat ale potrzebuje waszej pomocy:) Za pare chwil musze zdecydować się na konkretny telefon służbowy, ale niestety nie wiem co wybrac bo kompletnie ste na tym nie znam:( Czy możecie mi pomóc? Mam do wyboru: Sony Ericssona K750i Nokie E50 Samsunga E250 Proszę wszyskich o pomoc:) Pozdrawiam.

heh..:( Widze że nikt nie jest w stanie mi pomóc:(

Heh.. nietsty za duzo informacji to nie ma w tamtym temacie:) Czy naprawde nie ma nikogo kto mógłby sie wypowiedzieć?:) łączenie:) może Ty mógłbys wyrazić swoja opinię?:)

Gość łączenie
kazdy powie co innego a ja mam samsunga X481 i nie jestem kompetentna w temacie :)

Łaczenie dzięki za informacje;) ale oczytałem się juz chyba wystarczajaco:) A i tak jest mi bardzo trudno sie zdecydowac:D Uważasz sie za niekompetentną w temacie, ale mi nie zalezy na jakichs testach itp. rzeczach:) Informacji tez chyba mam juz wiele na ten temat:) Chcicłbym usłyszec tylko Twoje i innych prywatne zdanie.. heh.. moze z małym uzasadnieniem tak jak np. Natii której bardzo dziekuje :* Pozdrawiam:)