Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja2

Nadal jest ze mną

Polecane posty

Gość ja2

Pozegnalam sie o 6.00 z moim chlopakiem, po calonocnej upojnej nocy.Nie wiem jak on, ale ja nadal nie moge dojsc do siebie.....chyba caly dzien bede czula jego fenomenalne pieszczotyIUplynie troche czasu zanim zapomne i wtopie sie w realia dnia codziennego.Mam pytanie czy wy zaraz schodzicie na ziemie i odcinacie sie od tego co bylo,czy zyjesie dlugo tym co bylo?

Gość ja2
Nie, jestem troche starsza, mam18 lat.Nie wiem co jest przyczyna ze tak sie dzieje? Nie dosc ,ze nie zapominam to jeszcze odtwarzam sobie w wyobrazni, wszystkie najwspanialsze sytuacje i chodze nieprzytomna.Trudno wogole sie ze mna wtedy porozumiec, i najlepoiej jest mi wtedy gdy zostaje sama. Zle mi z tym!

Gość sddsddsdssd
zlew to by ci bylo jakbys miala takiego faceta ze w moment zapominalabys co robiliscie.. ja tam ci zazdroszcze

Gość ja2
sdsddsd- troche mnie uspokoilas, gdyz myslalam ,ze takie zachowanie jest nienormalne.Nie dziwilabym sie sobie gdybym miala niedosyt po spotkaniu, ale przecież uwazam ze cala noc pelna niewyobrazalnych pieszczot i 100% spelnienia, powinna przyniesc na drugi dzień odprezenie i spokoj, a nie ladowanie sie znowu w jakies intensywne odtwarzanie tego co bylo!costu jest nie tak!

Gość ja2
Nie wiem co to jest chcica?

jak nie wiesz co to jest?? przeciez ja masz:D:D:D:D o to chodzi w tym wszystkim zeby sie jeszcze bardziej nakrecac:D

Gość ja2
A czy to zle? Moze ze mna cos jest nie tak?