Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wsiowa maciora

opieta suknia w żebrach

Polecane posty

Gość wsiowa maciora

Załamka. Suknia sliczna , wąska w talli , pod biustem, w żebrach, na styk.W okolicy oponki oczywiście luz. Wszystko więc gra tylko to,że jednak suknia jest zbyt obcisła na żebrach. pęnie mi w zamku, a zapóżno na poluzowanie. Slub za 2 tygonie. Nie wiem , udaje ze jest super dopasowana , ale mnie cisnie.

Gość czy moze ktos
dziwne... przeciez nie prztyłas w zebrach? kupilas uzywaną?

Gość wsiowa maciora
z wypozyczalni.Fakt w żebrach nie utyłam, ale im bliżej slubu tym większa uwage zwracam ez na wygode, i poprostu jakoś ciśnie. Niby dopięta i przylega jak ulał, ale jest cięzko w tym wytrwac.

Gość czy moze ktos
to leć do krawcowej. Kazda ci to zrobi :)

Gość jak ciężko w niej wytrzymac
przy przymiarce która trwa chwile to pomysl co bedzie w dniu slubu przeciez bedziesz ją musiała nosic ok12 godzin jak nie więcej, a co z tańcem? nie mówiąc juz o tym , że może peknąc jak się za mocno naprężysz...

Gość wsiowa maciora
będe pewnie na wdechu, wyprostowana i sztywna. Wyglądam szczupło islicznie, jednak własnie jakby 1 cm mi potrzebny by był, no nie wiem.moze wytrzymam jakoś,

Gość ale co to bedzie dla ciebie za
zabawa jak cały czas bedziesz sie musiała kontrolowac żeby ci suknia nie pękła... głupota...

Gość Lukier
Dałyście się nabrać na prowokację :/ Ta panna na innych forach straszy podobnymi historyjkami - zależnie od tematyki danego forum :/

Gość wsiowa maciora
a co jest w tym prowokacyjnego ze mam zbyt opieta suknie pannico? no co? czy to jakies dziwne ze cos jest zbyt obcisłe?

Gość Lukier
Skąd wiesz, że pannica? CZYTAJ, dziecko. Czytaj. Lukier jest rodzaju męskiego. A poza tym można wątpić w PRAWDZIWOŚĆ twoich słów, kiedy czytało się twoje brednie na innych forach. Jak zwykle szukasz tylko sensacji.

Gość mam czarny ale
koenicznie ją poszerz gwarantuje ci ze nie wytrzymasz ja przezylam horror bo omal nie zamdlałam w kosciele miałam piekna nową suknie, wygladalam jak królewna ale za mocno dopasowali mi ją w zebrach z rozmiaru 38 nieco zwęzili za barzdo nie czułam tego wcale na przymiarkach ale po 2 godzinach zrobiło mi sie słabo mówie ci, zrób cos z tym,bo nie dasz rady jak nawet na przyumiarkach cie ciśnie

Gość wsiowa maciora
lukier czy ty nie zauwazyłes ze piszesz nie na temat panie lukier?

Gość lukier nie prowokuj
Lukier ty chyba sam prowokujesz do kłótni nie widzisz ? Skąd wiesz ,że ona jest dzieckiem? Skoro jest na tym forum to znaczy ,że jest kobietą, a ty jak jestes facetem to strzep najpierw ptaka niech ci ulzy bo coś zabardzo nabuzowany jestes i rozkłócasz wszędzie ludzi.

Gość qqqqqqqqq
bo wsiowa maciora to arabela . jak zwykle, ma problem . arabela , widzisz już każdy zna twój styl pisania ....

Gość barcelonka1
jezeli suknia jest z satyny to sie troszke do Ciebie "ufomuje" tak bylo z moja schudla i krwcowa musiala zwezac mi suknie 10 cm w pasie ale zwezyla wiecej bo powiedziala ze jak k chudne to zeby byla adnie dopsowana to jeszcze troszke zwezy i jak ja zalozylam to na tyk byla ale tak na przymiarce pochodzilam dluzsza chwile to bylo lepiej a jak zalozyam w dniu slubu to juz zupelnie dobrze byla

Gość wsiowa maciora
Nie jestem żadna abela.To ,że suknia jest zbyt opieta to juz takie wielkie halo? Może faktycznie sucknia nieco się rozejdzie bo przymała to nie jest , tylko zbyt opięta na żebrach. W pozostałych miejscach jest dopasowana i jest luz.

Gość lukier nie prowokuj
Moja suknia tez jest dopasowana i obawiam sie ,że tez jak mnie narzeczony- mąz podniesie to rozpruje mi się:D.Jest na szczęście bolerko jakby co:)

Gość a najlepsze jest to
proponuje pare dni ostrej diety, z 800 kcal

Gość i co myslisz że
po takiej diecie to żebra schudną...

Gość a najlepsze jest to
głupia jesteś, oczywiście że żebra nie chudną, ale może zrzucić tłuszczyk pod skórą. na ostrej diecie może zrzucić w 2 tygodnie dobrych pare kilo. nie jest to zdrowe, ale raz w życiu można się poświęcić i iść na drakońską dietę. skoro sukni nie da się zwężyć, a na wyćwiczenie szczuplejszej talii jest po prostu za późno, pozostaje jedynie dieta albo zmiana sukienki.

Gość tylko że u normalnych ludzi
(nie wiem jak u ciebie...) to miejsce gdzie sa żebra, a talia to nie to samo.. jesli dziewczyna pisze, że suknia opina się NA ZEBRACH to znaczy, że jest tam chuda i nie miałaby z czego zrzucić, gdyby było inaczej to napisałaby: poleccie dietę i ćwiczenia bo muszę stracic np. 2 cm w tym i tym miejscu...

Gość wsiowa maciora
No właśnie, tez mi sie wydaje że żeber samych nie da sie odchudzic, a tłuszczyku pod skórą pod żebrami niestety nie mam:( Moze jakos wymasowac by je :D? staram się mało jeśc teraz, liczę ze ten materiał faktycznie nieco poluzuje się przy chodzeniu i nie będzie omdlenia w kościele.

Gość mam czarny ale

Gość mam czarny ale
koniecznie musisz ją poszerzyc, bo takie suknie sa jak pancerz, mówie ci jka teraz cie ciśnie, to nie bedzie lepiej, a po co ci stres na ceremonii? posłuchaj dobrej rady, jak nie mozesz w sukni wziąć głebokiego wdechu pełną klatą i jesli zebra nie mogą ci na maksa przy oddechu pracowac - jest źle. poszerz, bo zemdlejesz

Gość do wsiowej
twoj nik swiadczy o tobie ;-) po co zalozylas ten topik ? bo na pewno nie dla porady - bo dziewczyny ci juz doradzily najlepsza rzecz, czyli poszerzenie, a ty uparcie brnesz dalej w swoje lamentowanie, tylko zeby podbic topik relax i daj juz spokoj 🖐️

Gość duperele
przestancie z tym lukrem bo mi sie slodkiego chce a jestem na diecie! Takie nicki sa zakazane. SLYSZYCIEEEE!!!!