Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

atak klonów

UMIERAM, ktos się dołączy?

Polecane posty

ja wiem,że to juz było.. że to cały czas kogoś spotyka. właśnie teraz umieram bez niego. objawy klasyczne: serce wali, spać nie mogę, jeść nie mogę, rozpacz i euforia na przemian. wiem,że to bez sensu, wiem, że mi przejdzie i gorsze są rzeczy na świecie i wszystko jest lepsze od teraz. aaaauuuuuuu!!! ratuuunkuuu!

Gość thatsOnlyMe
niedawno byłam w identycznej sytuacji... wiem, że to cholernie trudne teraz, ale uwierz, że dasz radę :) musisz być slina, a za jakiś czas znowu będziesz się uśmiechała:)

Gość demoniczny to był pies
a na co umieramy?

Gość na tęsknotę
Umieramy przez chorobę zwaną miłością. Przez wszystkie wywoływane przez nią objawy😭 Buuuuuuu...... 😭

Gość demoniczny to był pies
na miłość ;)?..rozumiem czyli umieramy z rozkoszy:classic_cool:

tak, taka to choroba jest... tylko,że ja już leczyłam się z niej rok temu. i wyleczyłam się totalnie. zapomniałam po prostu. i spotkałam go po roku, było to 5 dni temu. oszaleliśmy. wszysto wróciło. a sytuacja to klasyczny banał. mieliśmy juz być razem a jego dziwewczyna nagle w ciąży i koniec. odpowiedzialność... sama mam dziecko.minął rok a miłość trwa.

Gość na tęsknotę
-> demoniczny to... Z rozkoszy...??? Raczej nie.......:(( Raczej z braku rozkoszy( cokolwiek miałoby to znaczyć) 😭 Miłość - jak widać, to nie tylko rozkosz - niestety😭

jestem w takim stanie, że nawet rozkosz odczuwam. bo kocham. nie, to jak narkotyk, nie widzę go, nie czuję, jestem na głodzie. to tylko hormony, komórki, to chemia, jestem zatruta i umieram

Gość na tęsknotę
Oj, wiem conieco na ten temat. Przez ostatnie kilka dni tylko i wyłącznie takie właśnie emocje mną targają😭

Gość na tęsknotę
No pewnie, że damy radę. Musimy..... Innego wyjścia nie ma. No chyba że......... "Wariatkowo" :D

dwa dni minęły... jest duzo lepiej. oczywiście tęsknię jak skurwysyn. ale po przeczytaniu kilku postów z topiku Kochanki i Sposoby zdradzanych żon i trochę wytrzeźwiałam z emocji. BO PRZECIEŻ PRAWDZIWA MIŁOŚĆ NIE ZNA PRZESZKÓD.

Gość żyjesz

Gość na tęsknotę
ja jeszcze żyję, ale.......chyba jakimiś resztkami sił........ mógłby w końcu .........ech......😭

Gość natii22
tez umieram, tylko ja mam znak zapytania:( on mnie juz chyba nie chce a ja nie wiem jak mam walczyc

Gość na tęsknotę
Beznadzieja........😭

och, witajcie... :) dzis chyba trochę głębszy dołek, co? gdyby kochał byłby obok, nie ma co tłumaczyć sobie w nieskończoność że jest inaczej.( W NIESKOŃCZONOŚĆ KOCHAM, tak kiedys napisał...) świat jest piękny, będzie dobrze, ryczeć mi sie chce jak cholera, ale łzy nie płyną.

Gość 25 latka
umieram,już nie mam siły by żyć,bo chciałam przy tobie rodzić się i umierać ...

Gość na tęsknotę
serce mi pęka😭 miało być tak pięknie.......a nie ma NIC😭

nie ma nic i najgorsze to to, że NIC NIE BĘDZIE! weźmy sie w garść, nie chcę marnować życia myśląc o kimś kto ma mnie w dupie! ale najgorsze to to, że chce wierzyć,że on mnie kocha tylko mu los płata figle.. skąd ta naiwnośc? rozum straciłam?

Gość na tęsknotę
Bo miłość potrafi odebrać rozum :((