Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ohagnelino

Nie oddzywal sie 2 tygodnie i wczoraj...

Polecane posty

Gość ohagnelino

w nocy zaczal puszczac strzalki. Olac dziada czy odpuscic jakgdyby nigdy nic?:O Co bedzie lepsza kara?:O

Gość zeliwny kaloryfer
olac i odpuscic to chyba to samo

Gość betinka125
OLAC!!!!!!!!!!!!!

wiem to po sobie jak sie czułam kiedy ja byłam w taki sposób olewana. najgorsza kara dla mnie

Gość ohagnelino
"odpuscic strzalke" mialo byc. Nie chce odpuszczac, ale caly problem polega na tym,ze jak tego nie zrobie to wyjde na obrazalask ksiezniczke, na ktorej nieoodzywanie sie jakiegos patalacha zrobilo jakies wrazenie:O Jezeli zas odpuszcze to bede sie czula jak rybkam, ktora polknela przynete:O tak zle i tak niedobrze.

a dlaczego masz wyglądac na obrażoną? !!!! Chyba tylko tym pokażesz ze Ci na nim wogóle nie zalezy.

on Cie olała a teraz Ty chcesz do niego puszczać strzałki i sie nad nim litowac...

Gość ohagnelino
Nie, nie chce sie litowac. Chce pokazac,ze nie robia te strzalki na mnie zadnego znaczenia. Gdyby odezwal sie 2 tygodnie temu skakalabym z radoosci, a teraz mam je gdzies;)

Gość zeliwny kaloryfer
skoro nie robi zadnego wrazenia to w czym masz problem

Gość ohagnelino
W zasadzie nie wiem po co on to robi!!:O Najpierw gnojek milczy i milczy, a teraz sobie przypomina

Gość ohagnelino
Chcialabym po prostu wyjsc z tej sytuacji z godnoscia, ktora zabral mi kiedy olal mnie 2 tygodnie temu!!:O:O ale macie racje- nie oddzywam sie!! :classic_cool:

Gość sagh
jak w nocy puszczał tzn ze był z kumplami na imprezce i...... sie nawalil i miał niezła zabawe facet szanujacy kobiete po 2 tyg. nie puszczal by strzalek tylko by zadzwonil albo napisal sms. olej go bo cie nie szanuje - i nie wychodzisz na obrazalska tylko jak by co to mu powiesz ok milo mi bylo ze puszczales te szczalki :))) i przyjelam to do wiadomosci serdecznie ci za nie dziekuje i tu dodajesz uroczy lagodny usmiech :) facet jak nic jest zbity z tropu - rekacja twoja ;))) bo tego nie przewidział na pewno:)

Gość ohagnelino
sagh- Dziekuje :classic_cool: Tak tez zrobie:D:D

Gość sagh
:D a proszę Cię bardzo :) więcej luzu i pobaw się trochę :)))

Gość ohagnelino
sagh- luzu i dystansu to ja nabralam troche przez te 2 tygodnie;) Po prostu facet zrobil mi swinstwo w jeden z gorszych sposobow. Nagla cisza! Nic, zero, nawet smsa, totalna olewka. Ja tez sie nie oddzywalam, bo nie potrzebuje czyjej wymuszonej sympatii. I nagle wczoraj znowu sie przypomnial!!😠

Gość zeliwny kaloryfer
ja sie z takim przypominaczem bujam juz dwa lata..olej :)

Gość sagh
wiem co czujesz :) tez tak mialam ale wiesz jak moj juz były wpadł. najpierw w nocy milusie sms-y po dlugim mlczeniu ale skoro nie odpisalam to dawal sygnaly a ja dalej nic to zadzwonil no to odebralam a bylo ok 2 w nocy i wiesz co sie okazalo....... panienki mu sie pomylily - zamiast do innej wykrecil do mnie bo nawalony byl ha,ha... teraz sie z tego smieje ale wtedy bylam wsciekla bo nie dosc ze mnie obudzil to jeszcze takie cos . fajnie sie pozniej tłumaczyl ale przeciez nie on jeden na swiecie :D teraz mam kogoś kto jest na prawde super i nie dzwoni do mnie w srodku nocy

Gość ohagnelino
A w ogole to co za facet z niego!:O ja gdybym byla na jego miejscu to naprawde wstydzilabym sie tak zachowac:O jak widac poczucie wstydu jest niektorym obce:D:D

Gość ohagnelino
sagh- Moze i mu sie numery pomylily:D Ktoz to wie:D Nie zdziwilabym sie w ogole:D:D To jeszcze 1 argument za moim milczeniem i zlewa:D Impreza, upicie sie i pomylka numerow:D To nawet pasowaloby do tego polmozga:D;)

Gość sagh
jak dla mnie do dzis kompletny idiota:D fajnie się wspomina ... najważniejsze co kobieta posiada to - musi miec szacunek do samej siebie jak sama sie nie poszanuje to nikt inny tego nie zrobi a mysle ze teraz ten twoj powien miec problem zeby zawalczyc o twoje uczucie ale nie obrazaj sie na niego - traktuj go jak dobrego kolege dlugo tak nie wytrzyma:D nie bedzie wiedział co jest grane - czyli milusio ale z dystansem i bez obrazania :)

Gość ohagnelino
sagh- nie bede planowala co zrobie w przyszlosci, bo te strzalki tez mogly byc pomylka i wcale nie byc tak naprawde skierowane do mnie:D;) Nie przejmuje sie juz tym teraz tak bardzo. Wytrzymlaam 2 tygodnie milczenia wiec wytrzymam jeszcze 20 lat:D;)

Gość sagh
podoba mi się bardzo twoje podejscie:D żeby wszystkie dziewczyny takie miały :) Wszystkie załamane powinny brać przykład z Ciebie ;) Zyczę ci powodzenia a ja ide do pracy :)

Gość ohagnelino
sagh- na szczescie nie znalismy bardzo dlugo, wiec nie odczulam tak jego milczenia. Gdyby to byl zwiazek kulkuletni jak u niektorych dziewczyn to na pewno byloby calkiem inaczej. tak czy siak trzeba isc dalej i czekac na innego "ksiecia", ktory posiada jakas kulture osobista :classic_cool: sagh- i dziekuje za rady:D:)

Gość 78634
OLEj go!!! sikiem prostym