Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

rysia krysia

czy moglby mi ktos powiedziec ..... prosze

Polecane posty

szukam pracy i znalazlam oferte w mojej miejscowosci glupio sie przyznac ale nie mam pojecia na czym polega ta praca a mianowicie wagowa- obsluga komputera czy ktos moze sie spotkal z tym okresleniem i wie na czym polega taka praca? z gory dziekuje :)

Gość pf
moja mama pracuje jako wagowa w zakładach mięsnych :D waży przychodzący towar i wpisuje dane do komputera :)

pf dziekuje a moglabys powiedziec cos jeszcze o pracy twojej mamy? ale i tak Ci dziekuje to juz mi juz daje jakis zarys tej pracy

Gość pf
jedynym mankamentem tej jej pracy jest to że ona sama musi z tych wielkich samochodów wyciągać ten towar :o tata na nią wrzeszczy że to powinien robić kierowca a nie ona się zadźwigiwać.. w sumie nie wiem jak to powinno być ale moja mamuśka silna jest :D może akurat w zakładzie do którego aplikujesz jest tak że to własnie do kierowcy albo innej osoby nalezy rozładowanie auta a Ty tylko ważysz i wklepujesz dane, życze Ci tego bo praca trudna nie jest :D aaa no i jeszcze od jej obowiązków należy wypełnianie jakiś dokumentów ale to raczej probelemu dla Ciebie nie będzie stanowiło :D powodzenia! :)

pf Dziekuje Ci bardzo za pokrzepiajace slowa :)))))))) mam nadzieje ze mi sie uda zdobyc ta prace pozyjemy zobaczymy ;)