Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
żyd antysemita

synboży7 i cwaniak84 - dlaczego im nie wyszło?

Polecane posty

Przed chwilą, Byłem w hipermarket napisał:

Masz tam wyżej skąd wziolem dizajn wiem że trolujesz i jesteś zadowolony że się produkuje kompleksie wzrostu 

czyli po prostu skopiowałeś se mieszkanie jakieś co z internetu widziałeś i tearz siedzisz w prawie pustym pokoju pomalowanym na czarno 

8 minut temu, żyd antysemita napisał:

absolutnie nie. czarne ściany są szkodliwe, bo zmaiast światło odbijać pochłaniają je co przekłaad się na mniej witaminy d która i tak w p0lsce jest deficytowa. nie ma czegoś takeigo jak modne czarne ściany w mieszkaniu, moga być w jakis klubach albo czymś takim.  ktoś kto robi sobei czarne ściany albo jest deebilem albo chce tym coś przekazać. moze też chcieć przekazać to ze jset deebilem. 

Może to jest autodestrukcja 

11 minut temu, Get Out napisał:

Nie twierdzę że nie jest i podejrzewam że mogła nawet coś szkoły liznąć, ale co z tego jak wjeżdżają jej jakieś fazy podchodzące pod psychozy i zaczyna majaczyć. 

I dobrze niech sobie majaczy nie ubędzie ci 

1 minutę temu, marianka szajba napisał:

Może to jest autodestrukcja 

autodestrukcja nie bierze sie znikąd, większośc zachowań depresyjnych jest autodestrukcyjna. 

Edytowano przez żyd antysemita

Mnie ostatnio testowali śmiesznym testem i śmieszne rzeczy wyszły jako moje siły 😌 ale nie podam wam bo wszystko co powiem może być użyte przeciwko mnie

12 minut temu, żyd antysemita napisał:

absolutnie nie. czarne ściany są szkodliwe, bo zmaiast światło odbijać pochłaniają je co przekłaad się na mniej witaminy d która i tak w p0lsce jest deficytowa. nie ma czegoś takeigo jak modne czarne ściany w mieszkaniu, moga być w jakis klubach albo czymś takim.  ktoś kto robi sobei czarne ściany albo jest deebilem albo chce tym coś przekazać. moze też chcieć przekazać to ze jset deebilem. 

Ja bym nie chciał mieć ścian na czarno. Rzeczywiście jest coś takiego jak wpływ kolorów i dla przykładu jeżeli cela dla osadzonych jest pomalowana na jasny brudny róż, a sufit na biało przekłada się na lepsze samopoczucie i mnie agresji wśród lokatorów. Z kolei szpitale bazują na bieli i długo wymieniać, bo zieleń jest dobra dla oczu itp. 

Idąc do specjalisty musi mieć wiarygodną legendę i najlepiej jakby był fobikiem że boi się wychodzić do ludzi co uniemożliwia pracę.

Przed chwilą, marianka szajba napisał:

Ja mam białe ściany i dobrze sie w tym czuje

bo biały najwięcej swiatła ci odbija, w zasadzie to jest jedyny kolor na jaki powinno się malować mieszkanie w którym się spędz aiekszość czasu jeśli chce się podchodziż do życia w sposób czysto materialistyczny i pragmatyczny, ukierunkowany na funkcjonalność i dobre, organiczne samopoczucie. 

9 minut temu, Byłem w hipermarket napisał:

To mi się podoba stasyq 467 ale mnie nie stać na taki remont mieszkania 

mi podoba się ta bielizna

4 minuty temu, marianka szajba napisał:

I dobrze niech sobie majaczy nie ubędzie ci 

Lata mi to bo od tego ma rodzinę jeżeli chcą z tym coś zrobić.

2 minuty temu, Get Out napisał:

Idąc do specjalisty musi mieć wiarygodną legendę i najlepiej jakby był fobikiem że boi się wychodzić do ludzi co uniemożliwia pracę.

to wtedy benzo dostanie i bedziemy mieli zupełnei nowego cyrkowca na forvm. 

Przed chwilą, żyd antysemita napisał:

to wtedy benzo dostanie i bedziemy mieli zupełnei nowego cyrkowca na forvm. 

Na początku będzie odważny po benzo , ale na dłuższą metę ruina będzie z niego .

w sumie se bym mógł strzelić sesję w takim stylu bo wiem gdzie można wynająć podobne studio ale w Gda

w Kato pewnie też są

Przed chwilą, Get Out napisał:

Na początku będzie odważny po benzo , ale na dłuższą metę ruina będzie z niego .

nimfetka waliłą hardkorowe ilosci tego towaru i chyba nie żyje albo odeszłą z internetu, ale w to drugie nie wierzę za bardzo. 

2 minuty temu, żyd antysemita napisał:

czyli po prostu skopiowałeś se mieszkanie jakieś co z internetu widziałeś i tearz siedzisz w prawie pustym pokoju pomalowanym na czarno 

Nie jest pusty mam sofe do heblowania i siedzenia przed 85", leżanke przed 130", rzutnik z miejscem na gazety, stolik kawy duży, 3 a później 7-8 mini komod nocnych pod obrazem 130", 5.1 do 5.1.4 kino domowe, 19" sony do retro na parapecie, szafe, 3 duże komody z 85 z konsolami i pcet, dywanik. Myślę że jest wystarczająco może wjechać jeszcze duży dywan stolik z ps1 jakiś setup retro, kiedyś wyleci szafa to wstawie sobie setup crysis 3 monitory albo po prostu jakoś komode z radiem kostka jak w sypialni, chciałbym gdzieś jeszcze zmiescic setup kierownicy czy bijatyk może 

Lubię minimalist jest już wystarczająco napchane kwiatki mam w planach ale wszystko wymaga kasy

2 minuty temu, żyd antysemita napisał:

nimfetka waliłą hardkorowe ilosci tego towaru i chyba nie żyje albo odeszłą z internetu, ale w to drugie nie wierzę za bardzo. 

Przykra sprawa, bo ją lubiłem.

Przed chwilą, Byłem w hipermarket napisał:

kwiatki mam w planach

to akurat by ci dobrze zrobiło jakbys musiał podlewać. 

Przed chwilą, Get Out napisał:

Przykra sprawa, bo ją lubiłem.

ja nie. ale i tak słabo jeśli zdechła faktycznie. 

Ogólnie ciężko ogarnąć żeby wszystko było funkcjonalne i nie przeszkadzało sobie nawzajem np lezanka nie zaslaniala tv, monitor retro nie zaslanial heblowania, rzutnik żeby nie zachaczal obraz rzutu o meble dźwięk 5.1.4 żeby nie potykac się o kable i otwieral balkon

1 minutę temu, żyd antysemita napisał:

ona tez dobrze była pojeebana, na noc brała benzo a później szłą do klubów żeby chłopy ją bajerowały. 

Ogólnie kobiety lubią mieć zainteresowanie płci przeciwnej. Benzo jest dobre ale na krótką metę. 

1 minutę temu, żyd antysemita napisał:

to akurat by ci dobrze zrobiło jakbys musiał podlewać. 

To tesz pieniądze bo woda człowiek nie jest sobą bez pieniędzy 

1 minutę temu, Byłem w hipermarket napisał:

Ogólnie ciężko ogarnąć żeby wszystko było funkcjonalne i nie przeszkadzało sobie nawzajem np lezanka nie zaslaniala tv, monitor retro nie zaslanial heblowania, rzutnik żeby nie zachaczal obraz rzutu o meble dźwięk 5.1.4 żeby nie potykac się o kable i otwieral balkon

za małe mieszkanie

Przed chwilą, mr_Kumpir napisał:

za małe mieszkanie

Raczej brak kasy na gruntowny remont bo tu można zrobić 4 pokoje czyli wszystko by weszło salon z kuchnią 130" rzutnik z sufitu nad narosnikiem, w kuchni by był gameroom z 85 i lezankom, w sypialni by była sypialni a biuro zrobione wejście i ściana żeby był tam setup na 3 monitory crysis 

Kącik retro by się gdzieś wrzucilo np obok rzutu 130 zamiast szafy

Kierownicy i bijaryk nie mam pomysłu nadal gdzie upchac 

No faktycznie gdybym miał mlny to bym sobie wybudowal wille z dużo dedykowane pomieszczenia 

Ja tak lubię rtv mieć dedykowane osobne tak samo pomieszczenia to może być też dla psychologa bo w dzieciństwie nie miałem pokoju tylko biurko w salonie i nie nawidze polsrodkow i coś co służy do wszystkiego 

Chciałbym mieć nawet music room, żeby sobie słuchać muzyki, ładnie zrobiony z gąbki na ścianach, regaly plyty, gramofon, najlepsze słuchawki sony, jakiegoś kompa z audigy no niezbyt nawet drogo ale dedykowane

sex room bylby dobry pomysł majac laske 

Trejding room do giełdzie 

Mnóstwo mam pomysłu kiedyś nawet prl room to mógłby być pokój retro gier i nie tylko 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się