Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość polaaaa

czy puszczacie swych partnerow samych na imprezy?

Polecane posty

Gość polaaaa

Gość oooooooooo nieeeeeeeeee

Gość mopsik
Mnie chłopak puszcza. On w weekendy wieczorami gra w siatke. Ja zostaje sama. I dlatego pozwala mi z kolezankami chodzic do klubu. To chyba kwestia zaufania? Ja kocha tanczyć, on nie znosi. wypracowalismy kompromis, bo inaczej ja bym zwariowała, albo ciagała go na dyskoteki, choc zle sie tam czuje. On wie, ze ja tam chodze tylko tanczyc, i czasami grymasi, ale daje mi ta swobode. W zwiazku musi byc jakas granica, kredyt zaufania.

Gość anteczka
moj idzie niedługo sam dodo kolezanki na impre....ufam mu ale jak zawiedzie moje zafanie to wie co go czeka

Gość fghh
bardzo czesto ja wychodze sama i on sam z kumplami, dla mnie to normalne:)

Gość kachaaaaha
ja wychode z zalozenia ze czasem musi isc sam z kumplami sie rozerwac, niech ma sobie tez swoje zycie a nie wszedzie i zawsze ze mna, inaczej bysmy powariowali

Gość nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Gość mopsik
Dla niektórych to dziwne, ze sie idzie samemu. ja uwielbiam wypady z kolezankami, on kocha grac z kumplami, a potem isc na piwo. Czy mniej sie kochamy przez to, ze rozumiemy swoje potrzeby i pasje? czasmi nie da sie tego połaczyc, czasami kazdy ma swoj swiat,

Gość mopsik
ktory sie nie przenika?

Gość co to znaczy...
"puszczacie" Ja mojego nie "puszczam"...tak samo jak nie "puszczam" go do toalety czy do pracy...on tam chodzi i jest to naturalne

Gość Olllka
Mopsik! a pozwalasz sobie na tańczenie z innymi?czy wolisz tego unikac?

ja ze swoim mam taką umowe na piwo mozemy se lazic jak nam sie zachce.. jakas impreza domowa ze znajomymi tez ale jesli chodzi o dyskoteke to nnigdy nie idziemy bez siebie.

Gość u mnie to jest tak
pieko z kolegami ok , ja z koleżankami też wychodze do pubu ale na imprezy chodzimy razem, do dyskoteki też

Gość u mnie to jest tak
sory ... piwko miało być :)

Gość mopsik
własnie tu jest problem Olllka, stram sie unikać, ale niestety faceci tacy sa, ze nawet dasz im do zrozumienia, ze ni jestes zainteresowana, a i tak włażą na ciebie. Ale nie, stanowczo unikam

Gość taka jedna sobie...
ja mojego puszczalam samego na imprezy no i niestety zawiodl moje zaufanie, czyli przyprawil mi rogi, bo jak twierdzi byl pijany :( no ale probujemy dalej byc ze soba i nadal wzajemnie sie nie ograniczamy. Jak ma nam wyjsc ten zwiazek, to i tak bedziemy razem, ale jesli zrobi to drugi raz to nie przebacze

Gość mopsik
jasne, ze latwo zaszalec, okazji nie brakuje. ja lubie chodzic bez mojego A., potrzebny mi taki oddech, tymbardziej, ze on tego nie lubi. Ale byłam juz kilkanascie razy sama, z kolezankami, ktos tam zagadywał, podchodził, ale zaraz uprzedzałam, ze facet został w domu. smieszne jest to, ze kazdy facet mysli ze panienka na imprezie jest po to, by ja ktos poderwał. Absurd :)