Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

alo-alo

Płyn z penisa.........................wejdz i odpowiedz

Polecane posty

Czy każdemu facetowi widziela sie płyn przed stosunkiem? czy w trakcie nawet? bo ja u swojego czegoś takiego nie zaobserwowałam. Dziwne troche?

Gość marianna-anna
to jest obrzydliwe.Jak facetowi cieknie z fiuta to nawet go reka nie dotykam

Gość lilka 26
mi tez sie to wydaje ochydne jak cos tam mu kapie blee zdrowy facet pownien wydawac soki dopiero gdy ma orgazm.. bo tak to mi sie kojarzy ze jest chory

Ale Wy jestescie madre :D Chory! Na pewno jest chory! :P

Gość czapla22
przeciez jest cos takiego u mezczyzn jak u Nas, juz w fazie podniecenia wystepuje u nich kropelkowanie - wiec nie przesadzajcie... zdrowy facet tak wlasnie ma !!

Gość iskierka niebieska
ja raz mialam takiego goscia ze jak mu zdjela majtki i jego penis jeszcze wisial to takie cos mu wycieklo.. myslalamz e zygne nigdy wiecej juz takcih facetow

Gość znawyczyni meskich penisów
a wlasnei ze to nie ejst normlane, to kobiety w fazie podneicenia staja sie morke a dla facetow objawem jest sterczaca pala a nie jakis wyciekający płyn.. bleeeeeeeee

Gość czapla22
skoro mozna zajsc w ciaze bez penetracji to chyba cos na rzecz jest !!

a pewnie że sie nawilża inaczej umarł by z bulu wkładając w cisana dziurke to jasne jak slonce ze penis tez musi się jakoś nawilzyć ale oczywiście bez przesadu czasem staje sie o prostu mokry by mógł się napletek zsunąć ot tyle to żadna choroba dziewczyny z was ciągle kapie i jest ok. a kropelka na czubeczku i juz wszystko w pożądeczku hahaha

No dobra to wychodzi na to,że jedni faceci mają wiekszy inni mnijejszy wyciek,a niektórzy może wogle? Może jakiś facet sie wypowie?;) w sumie nie przeszkadza mi to,że nie wycieka! po tym co wychodzi,że blee to u niego na plus:) mój wczesnjeszy chłopak miał wyciek dlatego sie tak troszke zaczełam zastanawiać.

mrdomell ale to jest takie feee wg pan wyzej ;) i one nie wyobrazaja sobie miec faceta, który ma ta \"wstretna przypadlosc\" :D

znawyczyni meskich penisów > Ty to jesteś taka znawczyni jak z koziej dupy trąba. A wracając do tematu - to jest płyn ejakulacyjny. Pojawia się u faceta pod wpływem dużego podniecenia, bardzo często podczas gry wstępnej. Jest to zaprogramowane biologicznie, następuje nieświadomie. Ale też nie pojawia się zawsze podczas wzwodu. Np. ja mam często poranne wzwody (pewnie jak większość facetów), ale wtedy tego płynu nie ma. Za to jak pieszcze się z kobietą, to wystarczy parę pocałunków i już czuję się mokry. Jest to jak najbardziej normalne i właśnie świadczy o tym, że facet jest zdrowy. Zresztą tak samo kobiety podczas podniecenia robią się mokre. I jeszcze mała uwaga. W płynie ejakulacyjnym jest wystarczająca liczba plemników żeby doszło do zapłodniena. Dlatego nie polecany jest stosunek przerywany.

marianna-anna--->A myslisz ze jak Tobie cieknie z brochy to jest takie mega cool i wogole odlot? :D Dziecko drogie pocaluj sciane z duzego rozbiegu:D🖐️

Gość facet z cieknacym fiutem
Drogie panie; To wyciekajace cos, jest plynem, ktory mam za zadanie zmienic pH cewki moczowej. Z kasnego na zasadowe, a to tylko po to, zeby podczas wytryku 300 milionow moglo spokojnie sobie przeplynac :D

a ja tam lubię to coś!!!! nie to żeby od razu ciekło ale ten miły poślizg doprowadza mnie do obłędu a i wiem że mój chłopak jest w tym momencie rozpalony na maxa!!

No dobra ale ja robiąc to ręką i nic...nie cieknie... robiąc to ustami to samo..., a wiem,że mu dobrze także chyba trzeba zostawić ten temat w spokoju.Raz sie go o to spytałam ale sam nie wiedział. ;)

Gość Dziewczęta
jesteście niewykształcone albo stereotypowe. Pre-ejakulat wycieka w fazie podniecenia żeby zwilżyć członka w razie byście miały suche pochwy. Jeśli to jest dla was ochydne a nie podniecające to współczuję partnerom

Jakby płyn ejakulacyjny naprawde posiadał wystarczającą ilość plemników do zapłodnienia, to miałabym już tuziny dzieciaków a nie mam żadnego :P

Jakby płyn ejakulacyjny naprawde posiadał wystarczającą ilość plemników do zapłodnienia, to miałabym już tuziny dzieciaków a nie mam żadnego :P

Gość allallall
Witam. Ostatnio zaczelam stosować z moim partnerem petting. On wkładał mi palca do pochwy, ja tez starałam sie go zadowolic ręcznie. Z pracia wyciekał płyn najprawdopodobniej przedejakulacyjny. dotykałam penisem w okolicach pępka. Problem w tym ze mówi sie w tym płynie sa plemniki zdolne do zapłodnienia. I boje sie ze ten płyn jakos ścieknal do pochwy, choc nie bylo go jakos bardzo wiele. Dochodzi tez to ze chłopak zerwał mi najprawdopodobniej blone albo naruszył cos tam w pochwie bo na wkładce zobaczyłam słabe ilości czerwonego wymazu. Przez dwa następne dni po naszej zabawie dziwnie sie czulam. Bolał mnie brzuch i chciało mi sie wymiotowac. Natomiast kilka dni pozniej bolał mnie znowu brzuch i jego okolice oraz kregoslup tak jak na okres. Wyciek plynu byl tez dosc wskazujący na okres, a nie powinnam miec bo mialam niedawno. No i wszystko wskazywało ale nie Dostalam okresu. Teraz natomiast z dołem wszystko sie uspokoiło ale bolą mnie piersi- i to tylko wtedy gdy noszę biustonosz. Tak jakby mnie uciskał a przeciez niedawno tak nie bylo. To tak jakby przed okresem pulchnely mi piersi. Zastanawiam sie czy mogło dojsc do zapłodnienia. Zastanawiam sie nad kupnem testu ciążowego lub wizyta u ginekologa. Z gory dziekuje za pomoc.

Gość ziiimmmno
allallALL radze raczej wuzyte u dobrego psychiatry!!

Gość Robercik82
to normalne, że jak facet jest śilnie podniecony to cieknie mu z penisa płyn przedejakulacyjny

Gość 3423423423
u mojego faceta coś takiego było, ale w duzej ilosci, że musiał wycierac, potwornie śmierdziało, chyba spermą, taki b. intensywny zapach

Gość iwonuszka
często przy robieniu loda facetom, wyczuwam jak im cieknie w trakcie słonawy płyn

Gość gość
Moja sie tym podnieca , wysysa bawi , mowi ze to jest slodziutkie, i zawsze naciska pod jajkami i masuje zeby wyplywalo. Im wiecej tym bardziej ja to kreci , zapachu zadnego to nie posiada a wyglada jek przezroczysty kisiel , fajnie sie tym guzik smaruje albo sutki. Ale ta moja jest chyba lekko pozytywnie zboczona . Zaczne rozgladac sie za mlodsza

Gość gość
Preejakulat, płyn ejakulacyjny – wydzielina gruczołów opuszkowo-cewkowych oraz gruczołów cewkowych wydzielających śluz, wydobywająca się z penisa podczas pobudzenia seksualnego, pełniąca funkcję naturalnego lubrykantu. Ilość wydzielanego preejakulatu jest zmienna osobniczo; niektórzy mężczyźni w ogóle nie produkują preejakulatu, a inni nawet ponad 5 ml.

Gość gość
A może któraś z was się nudzi i ma ochote na coś więcej niż tylko takie pisanie kawasaki3c@onet.pl

Gość gość
..a ja uwielbiam ten płyn. Jest słodki, mniam.. zdecydowanie lepszy od spermy, polecam... chociaż spermę mojego faceta też lubię, to płyn o którym mówicie jest jak miodzik :)

Gość gość
Ja potrafie wydzielac na prawde spore ilosci tego plynu i rzeczywiscie smakuje lepiej niz sperma.