Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szczęsliwa i miła

codziennie tu sa te sameosoby

Polecane posty

Gość szczęsliwa i miła

Każdy zna juz siebie pod wzgledem pisowni, poglądów, stylu pisowni, i ciagle przewijaja się te same tematy, te same osoby z nieprzyjemnymi tekstami.Ciekawe czy są tak bardzo nieszczęsliwe.

nieprzyjemne teksty plyna tylko i wylacznie od anonimowych pomaranczowym nikow ktore zmieniaja swa skorke jak kameleonki by pobluznic sobie tu i tu:))a i rzeczywiscie sporo jest tych samych osob:)

Hej nusiaa:D popieram, że najczęsciej wredne są pomarańczki, ale stałym nickom czasem też niewiele brakuje szczególnie na forum o ciąży:d

Gość chyba jednak jakaś
rotacja jest bo przecież panny , które już sa po slubie przestaja tutaj przychodzić, a nawet jeśli to robią to nie tak często jak przed ślubem...

Gość szczupły człowiek
ale te co maja stałe nicki aby poublizac robia sie co rusz to na pomarańczow, a potem jak chca byc milsze to na czarno.

Gość odezwała sie ta co przed
chwilą założyła topik ubliżający grubszym dziewczynom... chyba za szybko pisałaś i zapomniałaś zmienić nick...

Gość szczupły człowiek
widzisz , a poco mam zmieniac nicki? Co to ze napisałam ze widziałam gruba dupe to oznacza ze wam ublizyłam personalnie? a czy ja wiem jakie macie tyłki?napisałam ze pierwzy raz takie cos widziałam i to jest obrzydliwe, ale nigdy na forum nie mówię na nikogo suko, dziwko, pierol...wariatko, imbezylko tak jak się tu słyszy.Więc nie porównuj mnie.

czesc okokoko;) na tematy o ciazy nie wchodze hehe bo jeszcze mnie nie dotycza;) rotacja pewnie jest ale minimalna sluby 2007trwaja...a 2008 jeszcze ho ho sporo czasu;)

Gość szczęśliwa i miła
Szczupły człowiek- ja też nie lubie patrzec na wielkie tyłki w wielkich majtkach.A tu juz widze wchodza osoby skoro do plucia. :D No proszę. I to te same co na innych topikach siedzą.

mysle ze jesli ktos pisze i pisze ipisze juz tyle pod czarnym -a sporo tu takich jest- to nawet jak ma poglady za ktore dostanie niezle po dupie od innych to pisze swoje zdanie pod czarnym.... a kto potrafi dyskutowac i argumentowac a nie bluzgac nie ma sie czego bac czy wstydzic:)

Gość ja tez jestem ciekawa
ile tak naprawde osob pisze na tym forum. Nie bede zaprzeczac, że nie mam czarnego nicka, bo mam. Pisze najczesciej pod swoim, ale jak mnie ktos wkurzy to wole pod pamaranczą dać zjebe... taka prawda i umiejmy sie do tego przynac

ale przyznanie sie do tego co niby co??cos lepszego niz pozostanie anonimowym?? wlasnie najgorsze jest to zgrywanie sie na mega spokojnego inteligenta....a jak co do czego przyjdzie puuszczanie \"qrew....itd\" pod anonimowym nikiem... skoro wstydzisz sie tego co robisz( a wyglada ze tak bo chcesz pozostac anonimowym) nie rob tego;)

tak tylko jak skomentuje kogos tak jak uwazam ( np. jak panna pisze że ma ciąze z innym facetem, albo uwazam że balony są wiesniackie) że to beznadzieja, to zaraz posypie sie grad chamskich textów na mnie. A po co mi to? Potem moj nick bedzie kojarzony ze wszytskim co złe- jak arabella

hehe no wlasnie......posypie sie grad wyzwisk od osob takich jak ty;) czyli samemu ciezko przyjac krytyke-bo mnie wyzwa- ale z drugiej strony robi sie dokladnie to samo....ach......;)

tylko że ja puszczam chamski text raz na miesiąc i wtedy tylko kiedy ktos na serio mi zalezie za skore. A nie codziennie jak reszta :o

Gość ciotunia klotunia
arabela nie była przecez typem ,który wyzywał. Była szczera w swoich poglądach, ale chyba nikogo nie bluzgała tak jak tutaj sie widzi.Włos na głowie staje dęba ,że zamiast konstruktywnych zdań , pełno tu zdań"To prowokatorka", "ona zawsze tak, poznaję ją", "to napewno ta bo czuje ją tu", "ty imbecylu", "dziecinko wez sie pieprz"itp. Te osoby nie piszą na temat, one wchodza by napisac kilka zdań nie na temat, aby wyzwac i zieszac z błotem.

Gość nigdy juz tego nie zrobie
witam - po raz pierwszy tu jestem :)

jasne.. akurat arabella puszczała bluzgi bo tez bylam ich ofiarą... nie wmowisz mi że tak nie było. Nie mam powodu żeby teraz kłamac i ją oczerniac, ale taka jest prawda

Gość Ewa 85
dokładnie tak jest.jest tu kilka osób(a moze tylko dwie), które swojego zdania nie powiedzą, nie wyrażą opini i poglądów swoich tylko wejdą i na poczekaniu rzut mięcem, rzut wyzwiskiem, obraza, zakpienie. Tez nie uwazam by była to arabela.Ona mówiła(pisała) dużo, ale żeby wyzywać tez nie zauważyłam. Mnie osobiście wkurzaja osoby, które zmieniają post w jeden wał kłótni i szarpania sie zamiast mówic co sie czuje, jak się to widzi, jaki się ma pogląd. No ale poco kiedy mozna wyzwac kogoś od głupków i pustaków?Ulży wtedy takiej damuni jak pojedzie po rajstopach nam. jestem tu dośc długo i w sierpniu wychodze za mą. I uwierzcie- nigdy tu nie wejdę już.

wiesz, chetnie poszukam zaraz wypowiedzi arabelli żebyscie zoabczyły jaka jest..

Gość nigdy juz tego nie zrobie
kto to ta arabela ?

czy to jakas fobia? ze jakas osoba przeczepi sie do drugiej osoby, i czyta wszystkie jej wypowiedzi, sledzi ja, i czeka zeby ja na czyms zlapac?? np. jak sie pisze slowo ecru?? no comments

Gość ciotunia klotunia
Arabela miała czarny nick i jak pisała to bezpośrednio o swoich gustach, wyrazała swoje zdanie nawet jak miało kogoś zaboleć. (a co miała udawać ,że jest piekne coś co jej nie podobało się?).uwarzam ,że sama w sobie była szczera. Tu chodzi o to ,że wchodza osoby i nie wyrazają szczerze i bezpośrednio swoich opini i nie dyskutują. Poprostu wchodza i na poczekaniu czytasz"wez spierdalaj stąd" albo cos napisza nie na temat.Co jak co , ale wole rozmawiac i polemizowac z ludzmi , wymieniac się swoimi poglądami niz czytać ,że jestem walnieta, ze jestem imbecyl,itp

Gość kasileczka
odchrzańcie sie od niej.Dużo z nią rozmawiałam i to świetna miła babka.A to że ma swój gust i poglądy to chyba dobrze świadczy o niej.

nie to nie fobia. Ale ak ktos kogos wyzywa to nie powiesz że jest ok. Arabella miała to do siebie, że przenigdy ani razu, nie przynała komus racji... Predzej by stanela w obronie jakiegos prowokatora niz prznała że podoba jej sie jakis twoj pomysł...

oo chrzańcie sie... uwaga zaczyna sie obrazanie

Gość aroma bar
arabela ma specyficzny styl pisania , przede wszytskim z gramtyką jest u niej na bakier . więc jej posty można wyczuć na kilometr ! ciotunia klotunia : "Ona mówiła(pisała) dużo, ale żeby wyzywać tez nie zauważyłam. " normalny człowiek napisałby : "Ona mówiła ( pisała) dużo , ale ja też nie zauważyłam żeby wyzywała "

Gość kasileczka
a co ma przytakiwac jak jej się cos nie podobało? widocznie wszystko jest lipne i brzydkie i ona miała inny gust. Najlepiej udawac ze coś jest piekne, ojej ale masz cudną suknie, a te buty , przepiekne. Skoro się nie podobały to mówiła o tym.Boshe wyluzujcie.