Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szczęsliwa i miła

codziennie tu sa te sameosoby

Polecane posty

wg mnie zasada jest taka.... sa dwa rodzaje osob--chamskie malolaty jarajace sie wyzywaniem bluzganiem i slownictwem klatkowym o malorozwinietej inteligencji...wrecz bym rzekla debile spoleczne ktorych jedyna rozrywka jest nazwanie kogos \"chuj......pipa...itd\" no i druga grupa ktora dyskutuje dyskutuje i ngale nie potrafi sobie poradzic z dalszym argumentowaniem swoich racji wiec co robi??....sru pomaranczowy nik i \"ja wam pokaze\";) ale tylko tak chwilowo bo przeciez tak to sa fajne normalne czarne niki;)

kasileczka mozna sie nie zgadzac z czyjas opinia i nie trzeba jej przytakiwac....takie kazdego swiete prawo;) ale nie trzeba przy tym stwierdzenia \"ja lubie czarny a ty czerwony wiec jestes glupia pipa\" hehe zlitujcie sie.... aaa no i jezyk....mamy tak pogady ze swoje zdanie mozna wyrazic naprawde w roznoraki sposob bez przeklenstw i wyzwisk:)

Gość ja tez jestem ciekawa
alez oczywiscie że mozna komus tłumaczyc... ale dam ci przyklad: byl tu jakis czas temu topik a ktorym panna chciała sobie kupic taki śliniak z kamieni swarowskiego. Zapytala co o tym myslimy. Ludzie jej na to, że to beznadzieja, że nie pasuje itd. A ona nagle zaczela wszytkim jechac, że tepe głupie itp... No to po co pytala nas co o tym myslimy?

a pami ęam ten sliniaczek. Buahahahaha ale się wtedy uśmiałam. tak samo pojechały dziewczyny w topicu zaręczone 19 latki coś też o 18.

tobyl ten typ. Noi włąsnie mamy przyklad na to, że nie bluzgają tylko panny komentujące załozycielke topiku. Tamta umiała byc przeciw wszystkim :o Wyzwała panny doradzające. a dziwnic sie komentującym?..

Hehehe. A trzeba mieć w poważaniu takie osoby. Jak klnie i krzyczy obraża to niech to robi :d My przynajmniej mamy ubaw. ASwoją drogą otatnio i tak coś nudnawo na kafeterii bywa i mało jest krzykliwych tematów.

no nudnawo. nawet byl tu topik że nudno :) hehe nie tylko my sie zaczynamy nudzic

Gość tez tak uwazam
też uważam że codziennie siedzą tu te same osoby i większość z nich ma zarezerwowane czarne nicki. ja też. i co z tego? już nie raz było, że któraś z czarnych wyraziła swój pogląd na jakiś temat to później na nią jakieś anonimowe krowy bluzgały, zakładały osobne topiki na jej temat, by ją obgadać. zamiast napisać wprost pod własnym czarnym nickiem co sądzą o tej osobie wolą obrażać anonimowo. takie dziwne, że inni również zaczęli tak robić? swoista forma obrony. inaczej byłoby gdyby do wypowiadania się na kafeterii potrzebna była rejestracja. ale czegoś takiego nie będzie, można się wypowiadać anonimowo. dlatego nie pozostaje nic innego niż przyzwyczaić się do chamstwa i reguł tu panujących. ignorować głupie posty.

Gość duperele
ja mam 5 nickow i co? fajnie. Ruch w interesie. A czarny tez mam, a co? To sie nazywa 'zacieśnianie więzi'

heej a ja ? :p ja też jestem tu prawie codziennie - no może już teraz mniej bo ja już po weselichu - w zeszłą sobotę zostałam szczęśliwą \"ślubną \" mojego \"ślubnego \" :D

Hej, Malusia :) Jak samopoczucie Szczęśliwej Mężatki? Ja jutro mam egzaminy - dowiedziałam się dzisiaj. Chodzę po firankach i piję hektolitry kawy - dodatkowo praca w sobotę (wesele) :) Trzymaj kciuki :)

ja na kafe siedzę od ok 3lat i szczerze mówiąc nie przypominam sobie żeby te 3 lata temu było tu tyle chamstwa i buractwa... to było normalne forum, ktos zadawał pytanie, prosił o opinie i ją dostawał, ale bez rzadnych bluzgów, wysmiewania itp...