AAAsiuniaaa 0 Napisano Maj 11, 2007 Mam pytanko...czy ktoś już sie spotkał z takim lekiem:)Czy przez ten lek można przytyć?Czy jak sie ten lek zarzywa to można pić alkohol? PROSZE ODPISZCIE Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość AAsiuniaaa Napisano Maj 11, 2007 Hmmm...widze że nikt jeszcze takich tabletek nie brał:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kasia2244 Napisano Maj 12, 2007 tak ja biore teraz takie same ja k ty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kasia2244 Napisano Maj 12, 2007 a czemu je bierzesz i od kiedy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AAAsiuniaaa 0 Napisano Maj 12, 2007 Ooo chociaż ktoś sie odezwał:) Ja je biore bo przez odchudzanie nie mam od dawna okresu:( A Ty czemu je bierzesz...a od dawna już je bierzesz czy dopiero zaczęłaś? PROSZE ODPISZ:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość AAsiuniaaa Napisano Maj 13, 2007 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aska_89_ 0 Napisano Maj 14, 2007 :( :( :( :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość anka_ol Napisano Maj 17, 2007 Właśnie kończę brac pierwsze opakowanie (została mi jedna tabletka). Przytyłam dwa kilo! nie wiem czy jest to zbieg okoliczności czy winne są tabletki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 3, 2016 Ja zaczęłam brać i w sumie sama nie wiem czy przytyłam, chociaż uważam, że trochę się zaokrągliłam. Pamiętasz czy przytyłaś? Liczę na jakąś odpowiedź, bo zwariuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach