Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość urszulka matejka

pomóżcie dobrać!

Polecane posty

Gość do autorki....
i jeszcze jedno...skoro wkleilas te suknie jako prowokacje, to wiedzialas, ze sie nie nadaje na slub..a twoje argument swiadcza o twoim buractwie...

Gość urszulka matejka
tak sie sklada że to jest suknia slubna, pochodzi ze str http://www.modaslubna.pl/salon/loretta.htm a tobie pewnie głupio i teraz sie bronisz... coz nic ci nie pomoze żmijo

Gość Kfaśnieska
Ulcia, synku. Nie wszystko to, co się sprzedaje w salonie ślubnym, jest kiecką ślubną. Jak się gustu nie ma, to się podnieca taką szmatką. Ty się podniecasz wobec czego gustu ci brak. A że durna prowokacja, to dodatkowo nie tylko jesteś ślepa ale i głupia :)

Gość Kfaśnieska
Poza tym to żadna nobilitacja ubrać się na ślub jak jaka kurew :)

Gość Kfaśnieska
te gwiazdki to "ur"

Gość do autorki....
a zmija to jestes ty...a zresza szkoda z glupia..zapewne malolata rozmawiac..

Gość Kfaśnieska
A dla Ciebie słodkie pozdrowienia 🖐️

Gość Kfaśnieska
Naucz się pisać, córcia, bo jak widać do tej pory rodzice sami uczyli a na szkołę żałowali :) I pamiętaj: k*rwa zawsze pozostanie k*rwą i jeżeli nie chcesz, żeby tak Cię widzieli, to zmień, serdeńko, suknię ;)

Gość dziefczenta
a mi sie ta sukienka wcale nie podoba. Są rózne krótkie z przodu... wyglądają super. Ale ta jest wyjątkowo brzydka

Gość urszulka matejka
jak prawicie takie morały to mnie brzuch ze smiechu boli :D a co do pisania, to pokaz gdzie bład robie to zwroce ci honor Kwacha :) p.s chyba nie kumasz czaczy bo napisałam ze to prowokacja a ty tkwisz w przekonaniu że ja tą suknienkę wybrałam... smiech na sali :D

Gość Kfaśnieska
Dziecinko, my dobrze rozumiemy, co napisałaś i wiemy, ze to prowokacja :) To ty nie kumasz tego, ze my wiemy :) Ale dobrze jest porobić sobie z ciebie jajca :)

Gość Ty jestes wyjatkowo
ograniczona, tytul topiku POMÓŻCIE DOBRAC więc pomagamy, a że tobie to nie odpowiada i nie jest to co chcialabys uslyszec to nikt na pewno nie bedzie za to ciebie przepraszał. To co pokazalas nie nadaje się ani na slub, ani na wesele, nie masz gustu za grosz i TO JEST NEDZNA PROWOKACJA PS W szkole nie zadaja wam nic do nauki ?