Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość naftkaaaaaaaa

ile czgo do tej maseczki z naftą

Polecane posty

Gość naftkaaaaaaaa

ile się daje nafty ile soku z cytryny? wiem, ze 1 żółtko. tak? na takie włosy za ramiona, ale nie za gęste. z gory dzieki za odp. :classic_cool: a! i ile się to trzyma na włosach i ja często powinno się robić i czy w skóre głowy też wcierac?

ja to robie wszystko na oko. 1 zoltko, troche soku z cytryny ( powiedzmy lyzka), nafty tak ze 3 łyzki, łyzeczka olejku rycynowego. ja do tego jeszcze dodaje kremu do suchych rak - ale to dlatego ze mam strasznie suche i zniszczone włosy.

2 łyżki nafty, sok z połowy cytryny, 1 żółtko, łyżka oleju rycynowego. Ja raczej leję tak na oko i proporcję się zgadzają. Trzymam taką maseczkę 3 godziny (można krócej). Maseczkę nakładam raz w tygodniu. Nie wcieram tej papki w skórę głowy, tylko równomiernie nakładam, zakładam czepek i przykrywam ręcznikiem.

Gość dziekuje za odp
:) kupiłam sobie wczoraj 3 buteleczki nafty. widze, ze na długo mi wystarczą jak daje się ze 2 łyżki... ale to dobrze. a daja Wam cos te maseczki? ja tez mam strasznie syche i zniszczone włosy... :(

ja zauwazyłam ze duzo dają, miałam straszne włosy, gumowate, mozna je było naciagac jak recepturki gdy byly mokre. Kupiłam tez maske mleczna kallosa. Moje włosy sie baaaardzo wzmocniły, juz moge je rozczesac gdy sa mokre :) aha polecam tez gliss kura bez spłukiwania w sprayu

Gość wiki6
polecam maske kallos placea i sza,pon jajeczny tej firmy rewelacja moje wlosy dotej pory suche poprawily sie bardzo tez robilam rozne maski sama i z rzepy czarnej i z zoltek i oliwy z oliwek itp ale teraz prze wiosne ilato przerzucam sie na gotowe maski kallos mozna kupic z amale pieniadze w sklepie uradka.pl poprzednio mialm maske i szampon do wlosow kreconych loreal profesjonal kupione w zakladzie fryzjesrskim za maske dalam 70zl a za szampon45 i stwierdzam ze kallos o niwiele tanszy jest rowniez swietny.\

Gość ide wlasnie robic ta maske

WIKI - ja uzywam mlecznej z kallosa tez jest swietna. a placente chyba tez sobie kupie. i otym szamponie tez czytalam ze fajny :)

Gość a gzie tego kallosa mozna kupi
i ile kosztuje?

na allegro jest tego dużo , wystarczy wpisac w wyszukiwarke kallos. Mozna tez kupic w sklepie internetowym www.uradka.pl tAM n awet jest taniej troche

Gość ok. dzieki.
ja ciagle trzymam ta nafte na wlosach. zaraz ide zmyc.

Gość juz zdjełam ja
jakis czas temu. musze powiedziec ze bardzo fajny efekt. wlosy sa miekkie, latwo sie rozczesuja. i sa takie swiecace! nie sa matowe! tylko czuc je naftą. i zoltko nie chialo sie splukac. wlasciwie to co ono daje? i ciezko bylo to nalozyc na wlosy bo za bardzo lejace. ogolnie polecam!