Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość spilka

chyba jestem pie....oną materialistka

Polecane posty

Gość spilka

mam takie odczucia i nic z tym nie dam rady zrobic.Moj facet przez 3 lata kupil mi tylko raz kwiaty, nigdy żadnej rzeczy..chocby droobiazgu- ja jemu tak...kiedy umawaimy sie ze gotujemy kolacje razem liczy oczywiscie,ze ja wszystko kupie..ciagle slysze jak kolezanki sie chwala ze jednej tamten kupil bielizne,drugi tez jakis drobiazg..eh..a przeciez ja sie o to nie upomne,ze mi tez byloby milo cos dostac..dodam ze on pracuje i ma cala wyplate tylko dla siebie.

nie jesteś żadną materialistką, to zupełnie naturalne, że chciałabyś dostać coś od czasu do czasu od swojego mężczyzny - to raczej kwestiia uczuć? Prezenty (nie chodzi tu oczywiście o jakies kosztowne rzeczy) to jedna z form okazywania drugiej osobie tego, że jest nam droga, że lubimy jej sparwiać przyjemność, troszkę ją porozpieszczać, zrobić niespodziankę ... - przecież to chodzi o drobnostki!!! To Twój facet jest materialistą, a raczej sknerą ;)

Gość jest problem
olej goscia... wybacz, ale kwiatek bez okazji kosztuje 3 zł i jeśli jemu szkoda na taki drobiazg to znaczy że jest pieprzoną sknerą i cięźkie zycie byś z nim miała. A co do zakupów spożywczych - jeśli ci dobrze w roli stołówki pracowniczej, to nic mu dalej nie mów :P

Gość No dobrze ...
a jak masz imieniny, urodziny czy np. wasza rocznica poznania ... ? Pamięta o tym ?

Gość olaola*/*
to on jest pierd...lonym egoista zapatrzonym w siebie daj mu kooopa i poszukaj kogos lepszego

Gość spilka
tak,pamieta.Ale na imieniny i rocznice nigdy nic mi nie dal zlozyl tylko zyczenia, a na urodziny zdarza sie ze kupil cos ,ale zupelnie nie w moim stylu..jakby to byl dla niego tylko jakis obowiazek..no niewiem.Oczywiscie z tego tez sie cieszyłam, ale przez te 3 lata zdazyl mnie chyba juz poznac i powinien wiedziec co lubie:(

Gość a ile wy macie latek
?

Nie licz na to , że się zmieni... bo nie.... a czy Ty tak chcesz mieć to juz sama musisz sobie na to pytanie odpowiedzieć....

Gość spilka
ja 20 on 23

Gość Może warto
zebyście porozmawiali na ten temat, jak obchodzi się uroczystości w waszych domach... ? Jakie sa zwyczaje, kto do czego jest przyzwyczajony ...

Gość rsrsrsrsrrs
to on jest sknera...jesli szkoda mu pieniedzy na zwyklego kwiatka dla Ciebie,to wybacz,ale cos tu nie "halo"... wyobraz sobie dalsze zycie z nim...skoro teraz nic Ci nie kupuje to potem zapomni ,to co bedzie pozniej?daj sobie spokoj z takim gosciem

Gość Powiem tobie że
jestem 30 lat po slubie, ale mój mąż jeszcze nigdy nie zapomnial o moich urodzinach, imieninach, rocznicy slubu, poznania, urodzeniu dziecka ... no i o takich rocznicach, o ktorych my tylko wiemy :-D więc dla mnie to co piszesz to wybacz ale horror bo zycie sklada się własnie z takich drobnych rzeczy, przyjemności, ktore sobie wzajemnie robimy ... wbrew pozorom po takim stażu małżenskim jakim my mamy to jest trudniej, ale staramy się razem, zarowno mąż jak i ja pielegnowac nasze uczucie, nasza milość ... bo gdyby nie to to pewnie NAS juz dawno by nie było :-D , powodzenia