Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dagmara1975

Zjeżdzalnia w ogródku

Polecane posty

Gość Dagmara1975

Zastanawiam się nad kupnem zjeżdżalni dla dzieci do ogródka. Kto kupował taką, albo ma jakieś doświadczenie w tym temacie. Rzeczywiście da się na tym zjechać, czy to byle co? Może jakoś inaczej wymyslić?

Gość fajansiara
moi znajomi mają plastikowa zjezdzalnię dla dzieci 2-4 lata , jest spoko, da sie zjeżdżac , co by się miało nie dać

Gość Mama Emilki
nie otwiera się link nie wiem dlaczego ale łatwo znależć tę zjezdzalnię, o którą mi chodzi, Smoby króla lwa 1,5

My mamy taką rozkładaną, do postawienia gdziekolwiek, nawet w domu. Jest jeden dylemat. Jak dzieci bawią się same to ok. Ale małe, które trzeba trzymać po zjeździe jest tak naelektryzowane, że aż boli jak się je łapie :o Niby łatwa do utrzymania w czystości, nieznlszczalna, a na samą myśl o tym ciarki mnie przechodzą;)

Gość moi sasiedzi
moi sąsiedzi mają taką zjeżdżalnię 3 m i do tego zrobiony własnorecznie taki małpi gaj. stoi to już około 6 lat jak nie wiecej dziewczynki bawią sie do tej pory. W wakacje nawet wodą polewają i na mokro po niej zjeżdżają. Zabawa wiosna lato jesień zima... a pod zjeżdzalnia i innymi drabinkami mają posadzone poziomki i truskawki... super pomysł. Sama kiedys dla synka taką zakupię.

Gość sandra_net
Nie ulega wątpliwości, że zjeżdżalnia to dla dzieci wielka frajda, ale jak sie okazuje mie każda. Te metalowe nagdzewają się na słońcu i mogą poparzyć, wiec ja na lato planuję zakup plastikowej zjeżdżalni http://www.basenogrodowy.com/p278,zjezdzalnia-xl-230cm-smoby-310152.html

Gość mi-kka
Lusdzie ratunku! Trochę jestem zdesperowana, bo właśnie zakupiłam dla dzieci taki małpi gaj (kupa kasy) z plastikową zjeżdżalnią, która jest tak tępa, że nie da się zjeżdżać. Poradźcie proszę co zrobić?

Gość posmaruj oliwka dla dzieci
powaznie kilka razy nasmarowac i bedzie lepiej, oczywiscie dzieic ubrac odpowiednio zeby potem dobrac rzeczy ale czesc oliwki zostaje na zjezdzalni i sie wchlania

bo trzeba ją wyjeździć, jak się wyszlifuje tyłkiem plastik, to dzieci będą mogły zjezdzac. No niestety, ale tak jest

Gość przeciez to ........
stary topik - autorka 5 lat temu zastanawiala sie nad kupnem zjezdzalni :)

Może w wyborze zjeżdżalni do ogródka dla dziecka pomoże Wam ten artykuł: https://czasdladzieci.pl/jaka-bezpieczna-zjezdzalnia-dla-dzieci-do-domowego-ogrodu-na-co-uwazac-podczas-zakupu-i-montazu-ogrodowej-zjezdzalni/ . Omówiono w nim jej rodzaje, a także podpowiedziano, na co zwracać uwagę podczas poszukiwań i gdzie ją bezpiecznie postawić.