Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość _anja

Jak to rozegrać ? Proszę o pomoc

Polecane posty

Gość _anja
"gratulacje a co mu napisałas " - gratulujesz mi ?? czego?

Gość gartulacje
no ze wysłalas smsa:O

Gość _anja
he he he dziekuje:P odwazna jestem, nie?

Zadnego sms! Skoro widujecie sie na ulicy, to wlasnie tam sprowokuj jakakolwiek interakcje. Doslownie jakakolwiek!!! Skoro nie mozecie od siebie oczu oderwac, to znaczy, ze jest zainteresowany Twoim wygladem (no bo przeciez nie osobowoscia). Skoro nic dalej z tego nie wynika, mimo iz on widzi, ze i Ty na niego patrzysz, to oznacza niesmialosc, brak pewnosci siebie, strach przed niepowodzeniem... i inne CHARAKTERYSTYCZNE dla samcow cechy. Jezeli uda Ci sie sprowokowac wymiane chociaz kilku slow, to kazde nastepne nie beda dla niego juz takie trudne. Za to na 95% inne pierwszy raz robione rzeczy beda wiazaly sie z zaklopotaniem. Jak zagadac? Nie wierze ze nie masz w swoim arsenale zadnych sztuczek. PS. sms, gdy juz sie minimalnie poznacie, bedzie bardzo na miejscu. Wrecz bedziesz mogla go kolosalnie zaskoczyc.

Gość do czarodziej
Ty masz na imię może Czarek?

A to co ma byc? Ankieta jakas? Jakbym chciał sie przedstawic, to podpisalbym sie imieniem i nazwiskiem. PS. Tak

Gość do czarodziej
z miasta na literkę L?

przesadzasz... Nie, nie z miasta na literke L masz przeciez mojego maila w moim profilu, chcesz pogadac, to zrob to na priv

Gość do czarodziej
pomyliłam Cię z kimś innym. Miłego dnia

Gość jajkakak
Też uważam, że takie wysyłanie smsa jest żenujące. Spotykacia się na ulicy, nie potrafisz do niego przemówić, przedstawić się "jestem przyjaciółką twojej siotry"? Takie trudne??? Twoje szczęście, że odzwonił, inaczej wyszłabyć na totalną idiotkę. Tyle, że skoro nie umówił się od razu to chyba znaczy, że mu średnio zależy.

wow Juz wyslalas sms. Czegos nie doczytalem. To ze sie od razu nie umowil wcale nie oznacza, ze mu srednio zalezy. Ja raczej obstawialbym ze np. ma dziewczyne lub innego simlocka, albo, ze sie przestraszyl i tego nie zrobil. Co mu napisalas??

Ok... przeczytalem Pamietaj, zawsze bezposredni kontakt jest najlepszy. Teraz przeciez juz bez zadnych przeszkod mozesz z nim porozmawiac jak sie przypadkiem spotkacie. Np. zartem: \"to co z tym piwkiem, na ktore mnie zapraszales. Nie lubie facetow, ktozy nie dotrzymuja slowa :)\". Zreszta wymyslisz cos na pewno oryginalnego.

Gość _anja
hej czarodziej. dzieki za kazda wypowiedz. Wiesz, osttanio nie mialam szczesci aby spotkac Go osobiscie, oboje pracujemy. Ale gdy teraz Gos potkam, z pewnoscia najpierw sie usmieche a pozniej poprostu zagadam - bede juz miala pretekst:) Co napisałam? Ze wydaje sie byc sympatyczny i chetnie bym Go poznała :) Wczesniej jednak, jak juz pisałam, Jego siostra Mu o mnie powiedziała... ..co to bedzie czas pokaze:) jajkakak , miałam tak zwyczajenie podjesc i pwoiedziec ze jestem kolezanka Jego siostry?? :D a co by Go to mialo obchodzic?? Mysle ze gdyby mu nie zalezalo nie zadzwoniłby wogole , a rozmawiajac z Nim, mozna bylo wyczuc, ze sie ucieszył:) ze to ja zrobiłam pierwsza krok.

_anjia Tak na przyszlosc. Najlatwiej zagaic rozmowe potwierdzajac istniejaca sytuacje (hehe tak wyczytalem w Cosmo - zart:-)). Czyli np. \"czemu sie tak na mnie patrzysz? Na prawde jestem/mam... i usmiech\". Albo: \"My sie musimy skads znac... zawsze jak sie mijamy, to Twoja twarz wydaje mi sie znajoma...\" i tutaj wstawiasz tekst o jego siostrze i ze sa do siebie podobni... Nie wierze, ze nie potrafisz sama wymyslic czegos oryginalnego. Przeciez juz nie raz to robilas!

Gość _anja
Czarodzieju, to nie takie proste. oczywiscie, ze jestem w stanie wymysle cos oryginalnego ale na tym koniec. Naleze do osób niesmiałych - stad brak wczesniejszej inicjatywy z mojej strony. mozna by powiedziec, ze ten sms to latwizna, dzieciniada itd... ale moze dla mnie to jakas szansa:)

Gość _anja
aaaa...nie ma dziewczyny, wczesniej to obadałam...w przeciwnym wypadku nie startowałabym do Niego...

No tak, wlasnie sprobowalem sobie wyobrazic jak podchodze do jakiejs HB na ulicy... nogi mi sie trzesa, glos sie lamie, rece mam spocone... ale za to jakie \"motylki w brzuszku\" (w meskim wykonaniu to raczej \"serce w gardle\"). Pozdrowionka i zycze powodzenia. Jak nie ten to inny. Tego kwiata jest pol swiata!

Gość _anja
motylki...hehehe...motylki sa fajne, pod warunkiem, ze wczesniej Cie "nie zjedzą" :P:P:P dzieki czarodziej...szczescie mi sie przyda:)

Gość _anja
to znów ja:P ...on sie nie odzywa, chyba rzeczywiscie jajkakak miałes racje, chyab sredni mu zalezy. Rozmawiałam z kolezanka na ten temat, powiedziała, ze powinnam sie odezwac. A ja jestem zdania ze to on powinnien sie odezwac..co sadzicie?? juz sama nic nie wiem

Gość _anja
hehehe..w mojej wypowiedzi dominue słowo "odezwac" ale marmolada z tego wyszła:p

Gość _anja
wiem, ze to głupi temat, ale poradzcie mi co mam zrobic..

Gość O ILE DOBRZE PAMIETAM
czekaj i nic nie rob . Ty zrobialas pierwszy krok, on MUSI zrobic drugi. Nie badz nachalna :) , to nie wyscigi ;)

Jasne... nie badz nachalna. Ale nie siedz z zalozonymi rekami, bo to prowadzi do... no wlasnie wszyscy wiemy doskonale do czego. Jak juz pisalem wczesniej - przypadek - \"pseudo-przypadek\".

Robi 72 myśli tylko o jednym,ale tak to jest gdy głodnemu chleb na myśli;-p , a co do tematu Aniu a może najnormalniej w świecie gdy mijasz się z facetem zagadnij go,będzie na pewno lekko zdziwiony a pierwszy krok nie należy zawsze do faceta jak to się w naszym śmiesznym społeczeństwie utarło,nie patrz na staroświeckie poglądy.Życzę powodzenia i trzymam kciuki na pewno się uda.pozdrawiam:-)))

Gość _anja
:) nie odezwalam sie, za to on zadzwonił. Umowilismy sie na jutro. :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D jestem bardzo niecierpliwa i za bardzo wszytsko przezywam

Gość dziamdziaramdzia
Fajno :) Powodzenia!

Gość pojedz do gdanska glownego
przyjzyj sie jak nosi siusiaka w spodniach, jesli po lewej stronie to slaby jebak i daj sobie spokoj. Toz jak go widzisz na ulicy to na co sie patrzysz, w oczy, blad, rucha sie siusiakiem.

Gość _anja
dziamdziaramdzia :) Za bardzo sie wszystkim przejmuje. Ale to dlatego, ze zalezy mi na tym aby przed Nim dobrze wypasc, stad moje wahania czy sie odezwac 'znów' pierwsza czy poczekac...choc intuicja podpowiadała mi zeby si eie odzywac, zas moja niecierpliowsc...ehhh jutro sie zobaczy:D

Gość _anja
i było miło, spacer, kawiarnia, spacer, duzo rozmów, Jego spojrzenia, odprowadzil mnie do domu, podziekowałam, On równiez tak sie rozstaliśmy:):):)

Gość ja juz sie nie wsciekam
i co dalej ? umowiliscie sie juz na kolejne spotkanie ? :)