Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość troche zmartwiony

czemu dziewczyny i zony maja swoje profile randkowe w serwisach ?

Polecane posty

Gość troche zmartwiony

wiem ze moja dziewczyna tam notorycznie zaglada, oglada facetow non stop, miedzy nami jest wszystko super, kochamy sie ale nie wiem co o tym myslec. Pytalam ją czy szuka sobie nowego faceta , czy mnie ma dosyc i chce czegos nowego ale ona mowi ze robi to z ciekawosci, zabawy itd. Mimo wszystko jest mi bardzo przykro. wiem tez ze ma konto na sympatii i nie chce go usunac pomimo tego ze wie ze mi sie to nie podoba. Mowi mi ze jestem jedynym facetem ktorego kocha i tylko ze mna chce byc wiec naprawde nierozumiem po co jej to i dlaczego tam tak czesto wchodzi. Czy ja przesadzam czy rzeczywiscie jest problem???

Gość jest na to rada
Załóż własne konto i sprawdz jak zareaguje...

Gość Zakochana kobieta nie szuka
...i nie przegląda ogłoszeń. Ciekawość z czegoś wynika, widać między Wami nie jest tak wspaniale

Gość troche zmartwiony
jest wspaniale czemu wy baby jestescie takie? jakby to facet zzrobil to by bylo halo!!

Gość dokładenie z tego samego powod
u co faceci

Gość B o l e t z
pewnie szuka 3 osoby do trojkata jesli przeglada ogloszenia kobiet to plus dla ciebie, bedziesz miec zabawe jesli facetow, to wybacz, no chyba ze lubisz pakowac facetom, w co watpie rada: rzuc ja

Gość a ja powiem tak...
daj spokoj, to tylko zabawa. moja siostra jest mężatka z dzieckiem i tez ma profil w sympatii i co z tego? po prostu lubi dostwac maile od facetow, ktorzy pisza ze jest ładna itp, nic poza tym.

Gość zabawa zabawą
a w końcu pozna kogoś dla kogo rzuci męża :P tak to już jest

...przeciez to jeszcze nie zobowiazuje do niczego.. a moze nie wypuszczajmy swoich partnerow na zewnatrz! a noz spotkaja kogos kto im sie spodoba! i co? :O:O kurcze.. moze po prostu lubi slyszec komplementy od osob postronnych? moze to ty za malo milych rzeczy jej mowisz?

Gość ja jestem kobietą
Ja też uważam, że to nie w porządku. Takie nibynieszukanie już się pewnie niejednym romansem i zdradą skończyło. Jak się jest w związku, to się nie powinno rozglądać - bo po co? Jak ktoś jednak to robi, to pewnie ma powód...

Gość a ja powiem tak...
moja siostra nie ejst glupia i na pewno męża nie zdradzi ani nie zostawi dla kogos poznanego na sympatii :)

Gość ja jestem kobietą
Jak się z tych pogaduszek rozwinie znajomość, potem przyjaźń, a potem zakochanie, to się zdziwisz.

Stary nie bądź ciapa tylko postaw sprawę jasno zanim obudzisz się z ręką w nocniku. Albo Ty albo jacyś wirtualni kolesie. Ja bym tego tak nie zostawił, dla mnie to chora sytuacja. Dla mnie moja kobieta może mieć jak najbardziej realnych kolegów, np. z uczelni czy osiedla i nawet spotykać się z nimi po kumpelsku, ale jakby mi pisała z obcymi chłopami w sieci to bym nie zniósł.

Gość dzisiaj jedna dziewczyna
zalozyla juz taki topik, miala nick "troche zmartwiona" a on przepisal to zywcem tylko zmienil chlopak,maz na dziewczyna, zona jestes zalosny gosciu na maksa

Gość 32432432432
nawet jesli tak to? wychodzi wasza dwlulicowsc facet nie ma prawa patrzec na inne miec profilu na randce a wy jak najbardziej obludnice!! dobrze ze nie mam dziewczyny bo bym z taka suka nie wytrzymal!!