Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Cykliczna

Krwawienie w środku cyklu

Polecane posty

Gość Cykliczna

Jestem w środku cyklu i od wczoraj mam lekkie krwawienie, do ginekologa wybiorę się w przyszłym tygodniu, ale może wy mi powiecie co może być przyczyną??

Gość dzieńdoberek
pewnie masz owulację, czasami się zdarza krwawienie podczas jajeczkowania :)

Gość Cykliczna
Być może, nigdy wcześniej mi się to nie zdarzyło, dlatego pytam. Bardzo dziękuje za odpowiedź. :)

Gość amikaaa
tez mi sie tak wydaje. Ja zazwyczaj moge wyczuc kiedy mam owulacje bo wtedy boli mnie brzuch w taki specyficzny sposob. Pewnie to nic wielkiego ale na wszelki wypadek lepiej spytac sie lekarza

powinnaś wybrać się do ginekologa. nie lekceważ tego, moja znajoma też tak miała akurat nic jej nie było ale może być wiele przyczyn tego krwawienia jedną z nich może być rak szyjki macicy a to już nie przelewki . ostatnio u mojej koleżanki własnie to wykryto , w ciągu kilku tygodni usunięto jej macicę . coś okropnego. mam nadzieją , że u ciebie nic złego nie będzie ale nie zwlekaj z wizytą u lekarza.

Gość Cykliczna
Na pewno wybiorę się w przyszłym tygodniu do lekarza, mam zaplanowaną cytologię na poniedziałek, więc przy okazji zrobię USG macicy. Brrr... mam nadzieję, ze to tylko owulacja.