Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madmłazel

Microgynon 21 tabletki antykoncepcyjne

Polecane posty

Gość madmłazel

czy ktos z was jeszcze je bierze? ja wczesniej bralam Stediril i mialam lepsza cere niz terazz. od kad biore microgynon to na plecach mi wychdoza krosty .. czy ktos z was ma doswiadczenie z microgynonem i z stedirylem?

Ja mam :D Teraz biore stediril, ale kiedy go nie bylo bralam microgynon. Po microgynonie przytylam i zaczely mi wyskakiwac krosty. Odkad znowu przeszlam na stediril cera sie poprawila, a z waga dalej walcze :)

Gość ja biore microgynon
od roku i troche mi waga skoczyla ale wiaze to z obzeraniem i kolacjami o 22 a nie tabletkami :-P co do krost - mi cera sie bardzo poprawila, nareszcie pozbylam sie wyskakujacego paskudztwa na plecach

Gość zastanawiającasie
A jak z tymi paskudztwami po odstawieniu tabletek?

Gość madmłazel
a dostalyscie tez cellulit od tabletek? bo ja jestem bardzo szczupla i wysoka nigdy nie mialam problemu z waga i nigdy nie mailam cellulitu ale odkad uzywam tabletek to mam cellulit :( na szczescie mam fajny przepsi na mieszanke domowej recpturki i zaczyna mi znikac :)

Gość no nie wiem czy po tabletkach
zawsze mialam troche celulitu i mam nadal, raczej nie ma zwiazku z tabletkami (u mnie) no i odstawilam microgynon na 3 lata po 11 mieisacach brania (rozstanie z narzeczonym) i teraz znow biore juz prawie rok, nic zlego sie nie dzialo po odstawieniu, cera bez zmian - czasem cos wyskoczy czy biore czy nie

dla mnie to były jedyne tabletki po którch nie przytyłam,poprawiła mi się cera i ogólnie było wszystko ok.Natomiast po harmonecie i logest tyłam w oczach i dochodziło do tego mnóstwo innych skutków ubocznych,ale wiadomo,że każdy organizm reaguje inaczej

za braniem microgynonu zdecydowanie przemawia cena ;) ale posiadają one 1/3 hormonów wiecej niż inne pigluki. Moj ginekolog powiedział że microgynon to straszny shit i mozna miec pozniej problemy z zajściem w ciążę. Poza tym brałam je przez rok i przytyłam 6 kg, a kiedy próbowalam je zrzucić to za chiny nie mogłam (mimo że kiedyś wystarczyło że poćwiczyłam przez tydzien i już 1-2 kg leciały w dół). Lekarz powiedział, że zatrzymują mi wodę w organizmie i kazał przerzucić się na yasminelle.

Witam, Sprzedam kilka listków Micorygononu. Kontakt olcia.k@o2.pl Pozdrawiam

Gość gość
kupię microgynom, aroaro37@interia.pl