Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bromerczyni

BROMERGON- KTO BIERZE?

Polecane posty

Gość bromerczyni

JAkie macie ksutki uboczne? Czy powiekszają się po nim piersi? Mam 17 lat i miałam za wysoką prolaktyne czego mam sie spodziewać?

Gość bromerczyni
skutki* :P:P:P

Gość bromerczyni
up

Gość Kołysanka23
Ja biore, ale dopiero po cwiartce. W pierwsza noc obudzilam sie z dusznosciami silnymi, bolem klatki piersiowej i jakby wiodczal mi tulow. Katorge przezylam, tez w 4 noc juz nic mi nie jest, wiec zwieksze dawke i pewnie znowu sie zacznie:( Ja mam prolaktyne ta podstawowa w porzadku, dopiero po obciazeniu jest troche wyzsza od silnych stresow i mam bole glowy od tego, dlatego lekarz kazal ja zbic. A Ty jakies masz skutki?

Gość bromerczyni
Ja zaczynam dzisiaj brać te tabletki, 0,5 tabletki. Boję się nawrotu trądziku,który już mi przechodzi. Czy po nim się tyje albo rosną piersi?

Gość Kołysanka23
Hmm no coz, jak masz tendencje do tycia t mozesz przytyc, ale nie musisz. Jak przytyjesz to i piersi moga urosnac, ale tak same z siebie raczej nie. Co do tradziku Ci nie powiem, wiem, ze bromergon moze pomoc na skore.

Gość bromerczyni
Ale tycie wynika z większego apetytu czy z zatrzymania wody w organizmie?

Gość Kołysanka23
Powiem tak. Trzeba jesc w czasie kiedy bierzesz tabletke, a zapewne bierzesz przed snem, wiec jesli masz tendencje do tycia to mozesz przytyc. Czy woda w organizmie sie gromadzi od tych lekow tego nie wiem. Jak bralam tabletki antykoncepcyjne to nigdy nie przytylam, od jednych nawet strasznie schudlam, a niby woda sie gromadzi. Trudno powiedziec kazdy jest inny. Przekonasz sie za jakis czas.

hej! ja też biorę bromergon od 3 m-cy 1 tabletkę ale na noc i przesypiam wszystkie skutki uboczne, nie odczuwam żadnych. ale mam inny problem brakuje go w aptekach bo ponoć ciężko go już dostać w hurtowniach.

czy drętwienie ręki może być skutkiem ubocznym brania Bromergonu? Biorę 2, 5 tabl. dziennie i jak dotąd sprawdza sie świetnie i prolaktyn spadła wzorowo.