Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mondrala

P

Polecane posty

Nie, nie brałam aspiryny. Poza tym nigdy nie biorę więcej niż 3 tabletki w ciągu całego dnia. Lekomania mi nie grozi;) No, Perło, ja już jestem schorowana lekko, ale nic na to nie pordzę:) Jakoś ciągnę;) Juken, no przestań z tą postawą😭 Poza tym mopy stoja na jedej nodze:p

jesteś gupią;) Deską, posłuchaj przynajmniej rad Perły, dzieki temu bede miał spokojniejsze sumienie :-O

masz takie chudziutke nogi że wygladają jak jedna :P

Dobra, juz sobie idę.:) Pamiętaj o łykaniu rutinoscorbinu, jedzeniu naturalnej wit.C i osłonie śluzówek witaminą A+E. :)

\"Realista kontra idealista. Efektowne spotkanie takiej pary rzadko się zdarza. Nawet gdy przez długie lata będą pracować biurko przy biurku, nie zainteresują się sobą nic więcej niż to co ponad zwykłą ciekawość. Reprezentują bowiem dwa zupełnie przeciwstawne światy. On twardy, surowy aż \"przesadnie realny\". Można go rozpoznać, gdy z zacięciem na twarzy i precyzją aptekarza ustala wszelkie szczegóły przyszłego życia swojego i rodziny. Ryba w tym czasie dociera do zakamarków swej psyche. Tu widzi przeszłe i przyszłe uczynki. W życiu kieruje się głownie intuicją, dla trzeźwego Koziorożca jest to niedorzecznością. Nie zrozumie jak można wierzyć czemuś, czego nie można dotknąć, zobaczyć, przeliczyć. On skupia się na faktach, ona na intencjach. On twardo trzyma się ziemi, ona niechętnie na nią powraca. Seks, który z reguły jest istotną częścią małżeńskiego pożycia nie robi na nich specjalnego wrażenia. Stanowicie dwa kontrasty - wzajemnie się wykluczające. Żyjecie w tak różnych światach, że wręcz nieprawdopodobnym jest, abyście kiedyś rozważali wspólne życie.\" 😭 :P

pójde z Toba :) wczoraj odbierałem paszport przy placu Bankowaym, kolejka na 30 osób ale dałem rade :P nawet bez pyskówki :)

jesteś tak orginalna ze żaden opis nie może oddać Cie nawet w 10 % :) z tymi nogami to tylko uprzedziłem Twoje biadolenie że masz grube :P

udsło sie bo byłem zajety pisaniem smsów do Ciebie :P i ogólnie mysleniem co sie wydarzyalo w ostatnim tygodniu :)

podstep???? normalnie stukanie w kwawiature telefonu:) mówie Ci ja grzeczny jestem do czasu aż sie zdenerwuuje to jest :)

już lepiej żebym sie nie zajmował, bo i w tym przegniam :-O chyba ostatnio ze mnie chodzaca przegięta pała :classic_cool:

:P :) :P nie rozumiem o co może Ci chodzić :D :classic_cool:

musze kończyć:( nie chce mi sie juz sie dzieć w szkole, jade do doma!:P 🖐️