Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość missty19

wciaz bez chlopaka

Polecane posty

Gość missty19

Nie wiem co jest ze mna nie tak, ale nie moge sobie znalezc faceta. jak sie mna jakis zainteresuje to okazuje sie kompletnym idiota. W moim otoczeniu nie ma takiego chlopaka z ktorym chcialabym byc wiec sie zastanawiam, czy to nie ze mna jest problem. Moze dlatego nie moge nikogo znalezc bo nie wygladam jak modelka? Ale nie jestem tez brzydka...czy to dlatego ze jestem niesmiala w towarzystwie facetow?Doradzcie mi cos pls!

dlatego że jesteś nieśmiała faceci nie lubią się męczyć wezmą mięsko gorszej jakości, bo to lepsze nie pasowałoby do plastikowej zastawy w ich mieszkaiu... nie martw się, znajdziesz kogoś... czasem warto ryzykować jest jakiś facet teraz w twoim życiu?

Wiesz co, ja mialam tez taki problem. Moze dlatego, ze za bardzo chcialam...? Wszyscy sie dziwili, ze nie mam faceta, a jestem taka ladna i zgrabna i w ogole... Skoro nie trafilam... Mialam rozne znajomosci, nawet duzo, ale wlasnie na krotko, bo to nie byli faceci dla mnie. Po rozstaniu z jednym, na ktorym mi bardzo zalezalo (okazal sie skonczonym idiota) bylam zdolowana i zaczelam sie bawic. Powiedzialam KONIEC Z FACETAMI. Po 2-3 miesiacach przez kolege poznalam mojego prawie meza:) Jest najwspanialszym facetem na swiecie i jestesmy ze soba juz kilka lat:) Badz cierpliwa, a ja 3mam kciuki:D

Gość missty19
dzieki ;) ale wlasnie w tym problem ze nie ma zadnego faceta...

zacznij się martwić za 3 lata... jak masz otoczenie to zawsze możesz je rozszerzyć :D zresztą i tak masz lepiej niż brzydkie, głupie, nieśmiałe i niskie coś płci męskiej :P 🖐️

to może powinnaś się cieszyć bo jeśli się pojawi to dopiero będzie problem szczególnie kiedy wiesz że go siebie nie pasujecie \"piękna i bestia\", dwie różne osobowości to dopiero dziwne :o życzę ci powodzenia albo nie tyle powodzenia, ale tego jedynego ukochanego którego nie będziesz się wstydzić :o

Gość missty19
nie no nie ma problemu ;) chociaz nie zbyt to jasne ale ok ;)