Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 1234567890987654321

Ludzie zebrzący

Polecane posty

Gość 1234567890987654321

to zazwyczaj sciemniacze!Mam ich dość, nie można spokojnie przejść , pelno ich w Katowicach.

Najgorsza cecha ludzi, którą akurat przedstawiono w tym topkiu, to generalizowanie. Ja do zebrzących nic nie mam. Ostatnio jednak moja uwagę zwrócił jeden szczegół. Osoba, która żebrała miała kartę, która wydrukowana była na komputerze i laminowana. Myslę, że osobę, którą nie stać na jedzenie nie będzie chyba stać na wydrukowanie sobie kartki z kompa i jej laminowanie. No nie wiem.. dziwne to trochę..

w Krakowie też ich pełno... Któremu pomoc jest naprawdę potrzebna?? A który to zwykły naciągacz?? Oto jest pytanie... :(

Gość 1234567890987654321
tak tylko sa tacy ze jak im dasz 2 zlote to ci wybrzydzaja!!!

No kiedyś np. taki jeden zebrak poprosił mnie o pieniądze na chleb, a szłam właśnie ze sklepu i miałam bułki wiec zaproponowałam mu to co miałam, a on na to że woli pieniądze.... jaki z tego wniosek?? chciał na wódke albo inne używki, gdyby faktycznie był głodny to by wziął bułke i podziękował Oczywiście pieniedzy mu nie dałam :P

Gość 1234567890987654321
to to normlaka ze jak oferuje im jedzenie to nie chca tylko o kase chca , ale ostatnio sie wkurzylam jak mi wybrzydzali ze im tylko 2 zety dala

dzińki tej... oni tacy są, zamiast sie cieszyć ze ludzie chcą im pomóc to jeszcze niezadowoleni

Gość ja mysle ze w wiekszosci przyp
adkow to sciemniacze pospolite!!!! skoro nie chca jedzenia i jeszcze do tego wybrzydzaja

Gość buhaaa
ja też nie mam nic do żebraków ale jak widzęludzi starszych lub kalekich jest OK, ale młodzi w pełni sił którzy wystają i proszą o kase - niech idą do roboty i zarobią! jak wszyscy

Gość buhaaa
Św. Paweł mówił : kto nie chce pracować niech też i nie je

Gość nimpo
Teraz nastała moda na żebranie internetowe.Co jakiś czas pojawiają sie na forum posty osob proszacych o cos,to o jakies ubrania dla dziecka,to co innego.I najśmieszniejsze jest to,ze ludzie takim naciafgaczom i cwaniakom wierzą i ochoczo pomagaja.

Gość pale jaram
a ciekawe kto im te ogloszenie w necie umieszcza? skoro sa biedni ...

Gość Na Pietrynie w Łodzi
ciągle zaczepiają ludzi pijacyh piwo w ogródekach. Ciągle te same geby. Mielismy frajde jak taki fajans podszedł do grupy łysych osiłkow i jeden tknął go papierosem w nos. Ale spadał aż się kurzyło

Gość Hejjjjjjjjjj
Jest takie przyslowie niesmiej sie dziadku z czyjegos upadku bo niewiesz co cie na starosc czeka zycie jest okropne .Jak niemasz pojecia to nie dyskutuj,bo ryby i dzieci glosu nie maja,zmiecie temat

Gość Hejjjjjjjjjj
W ogóle pizdy jesteście i tyle. Szkoda wam paru zet eł na winko dla biednego. Idę stąd bo juz chyba pełno ludzi w ogrudkach siedzi i morze cos zarobię od frajerów

Gość marnie prowokujesz