Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

krejzol

NARZEKALNIA

Polecane posty

Hej dziewczyny :) Sle wam calusy. P.s kupilam sobie czeresnie. Od rana zamna chodzily! :P

Gość a ja jestem do niczego
a u mnie jak zwykle dupnie.

a ja qrwa dzisiaj sie dowiedzialam,ze... nic tylko sie zalac a na dodatek jutro o 9 mam exam:( leeeeee chleje 5 piwsko

u mnie beznadzieja jak zawsze zawalilam ostatni egzamin :-( dostalam beznadziejnego recenzenta :-( mam pelno blędow w pracy dyplomowej :-( facet sie oświadczyl nie z takiem pierścionkiem o jakim marzylam :-( nie bede miec wielkiego weselicha bo mnie na nie nie stac :-( pewnie nie pojade nigdzie na wakacje, bo musze urzadzac mieszkanie:-( :-( :-( :-( zyc sie odechciewa :-(

u mnie dzisiaj kompletny dolek choc trwa juz od dluzszego czasu :(( facet wyjechal... znajomi nie maja czasu... i zostalam sama kolejny raz.... co za zycie ehh ;(((

fajny zazdzownil wieczorem:) a jutro waaaaksy kocham was:P nie przejmujta sie dziołchy jestem z wami;d odwala mi...

zurawinka ehh punkt widzenia zalezy od miejsca siedzenia :) Ja bym chcila chocby malutkie pierscionek i spdzic nawet 3 lata bez wakacji byle moc urzadzac mieszkanie :D:D hihi ale ten swiat miesznie urzadzony. No dobra, wiem.. apetyt rosnie w miare jedzenia :D krejzol - a nie mowilam ze zadzwonie? Wroze z fusów :P

ech z tym pierscionkiem to tez mi sie zawsze wydawalo ze wszytsko jedno jaki to bedzie, byle dany od serca... a teraz ciagle tylko slysze komentarze o tym pierscionku, ze taki siaki owaki a czemu nie z brylantem, a czemu taki duzy, a nie ladniejszy skromniejszy itp. rzygac sie chce ;-( tym bardziej ze nie jest to pierscionek moich marzen i takie gadnie wszytskich dokola na jego temat sprawia mi jeszcze wieksza przykrosc a wakacje...hmm no coz, uwielbiam podroze i to jest najlepsza dla mnie nagroda po calym roku ciezkiej prac...a tu chyba trzeba bedzie w tym roku zrezygnowac:-(

Gość Nie Ma Nic...
O rany o jakim pierscionku mowa?

tak. tak. ale nie o to chodzi. co ztego ze zadzwonil jak on jakis dziwny jakby wolal chlopcow. papieros

tak ide znim. ja jestem jako osoba towarzyszaca. zaprosil mnie. eh jutroma przyjechac do mnie

Gość najlepszy topik na swiecie
Witam was to ja :( Egzamin zdany:P uffffffffffffffff na 3:( Wazne ze mam go juz za soba !! Ale mimo tego i tak mam zly dzien:( Ogolnie mam chyba dola:( Czuje sie beznadziejna i tyle... Jak dla mnie zbyt za goraco na dworze:) Nowe pryszcze mi wysokczyly:) Komputer mi sie psuje:) Nie chce mi sie sprzatac , a mam taki balagn ze gorzej byc chyba nie moze:) Wczoraj sie poklocilam z chlopakiem:) I najwazniejsze... Stwierdzilam ze moje zycie jest beznadziejne... I to tyle u mnie.... Fajnie ze mozemy sobie tutaj ponarzekac, albo jak inni chociaz poczytac jak to sie robi:)

jenyyyyyyyyyyyyy jak mi goraco, pracowac sie nie chce, myslec sie nie chce nic sie nie chce:P

Gość najlepszy topik na swiecie
euforio... Nie martw sie, mnie tez sie nic nie chce. A juz tym bardziej jak jest taki upal. Moj organizm nawet w najmniejszym stopniu nie toleruje takich upalow ! wrrrrrrrrrrrr

🖐️ nie wybrazacie sobie ile mam odciskow na nogach. z 1000!!! jeden az do miesa dzis sobie zrobilam:/ niech ktos stworzy tylko podeszwe! kazdy but mnie obciera... ratujcie

ło matkooo... polozylam sie nabalkonie o tak polezec no i usnelam 50min spalam! slonce swiecili bylo mi dobrze i usnelam. oudzilam sie teraz gardlo mnie szalenie boli, nie ma humoru spalilam sie na buzi troche, eehh

Gość Aniula17
aja mam cała gębę w syfach i nie chcą zejś dajcie sposoby;maseczki, kuracje, domowe sposoby!!!!!!!!1