Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość natalkaa

krwotkoki!/

Polecane posty

Gość natalkaa

czesc.chcialabym kogos prosic o rade.w 16 dniu brania pierwszego opakowania tabletek anty przerwalam zazywanie z rady lekarza,gdyz zle zaczelam pierwsza tabletke.14 dni dostalam niewielkie krwawienie a od 16,kiedy przestalam grac tabletki dostalam strasznych krwotoków.poprostu leje sie zemnie od 2 dni.tampon super wystarcza na 10min:/a dotego mam okropne bóle.czy ktos wie co to moze oznaczac.bardzo prosze o rade

Gość nie mam pojęcia ale Ty lepiej
wybierz się na pogotowie skoro tak krwawisz

Gość ojjjjjjjjjjjjj
na pogotowie i to już

Gość natalkaa
kurcze własnie bylam wczoraj ale koles mi powiedzial tylko zebym zazywala rutinoskorbin i wapno:/ ale nic prawie nie dalo.nie umial mi tez powiedziec czemu sie tak dzieje.czy ktos mial taki przypadek???

Gość Marta1983
kolerzanka miała taki przypadek i ją zatrzymali na karowej!!!Powinnaś też zostać u nich!!

ja mialam taki przypadek :/ lało sie ze mnie jak woda z kranu... zadzwonilam po pogotowie i mnie wzieli od razu na ginekologie potem mnostwo badan ale wypuscili mnie do domu dostalam jakies antybiotyki i jak rano juz wstalam to juz krwawienie bylo malutkie a do poludnia w ogole wiec jak najszybciej na pogotowie