Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pani Justynaa

Gdy mężczyzna poznaje kobietę, to zwraca uwagę przede wszystkim na...?

Polecane posty

Gość Pani Justynaa

No właśnie... Jak to jest, Drodzy Panowie? Czy - jeżeli chodzi o wygląd - ważniejsze jest dla Was, by kobieta miała ładną twarz czy idealną figurę? I co znaczy dla Was "idealna figura" - bez sadełka czy bardziej kobieca? Na co zwracacie uwagę w stroju kobiety? Czy ważne jest dla Was, by się kobieta dużo uśmiechała? Jeżeli chodzi o charakter - bardziej odpowiadają Wam intro- czy ekstrawertyczki? Czy wolicie, gdy kobieta jest bardziej dziecinna, potrzebująca Waszej pomocy, czy gdy jest poważna i doskonale sobie ze wszystkim radząca? Bardziej cenicie kobiety inteligentne czy Wam przytakujące? Jai sposób uwodzenia Was przez Panie najbardziej na Was działa?

ile osób, tyle ideałów. niektórzy wolą niskie brunetki inni z kolei wysokie brunetki, niektórzy z małymi piersiami i fajnymi pupciami. Niektórzy wolą kobiety z dużymi piersiami i obojętnie jaki pośladkami. Ciężko stwierdzić. Ja lubię wysokie brunetki z dużymi piersiami. :)

Gość wacek smit
a ja wole blondynki z fajnym zawieszeniem

Gość PUSTAKI

Gość Pani Justynaa
Ale Panowie piszcie coś więcej, bo nabiorę przekonania, że zwracacie u nas uwagę jedynie na włosy, biust i pupę, ;). Oczywiście wiem, że każdy jest inny i ile ludzi, tyle gustów. A ja chcę poznać Wasze gusta.

a Ty justa bądź sobą :O< bo co z tego, że Ci napiszą tak i tak, będziesz grać, się dostosowywać ? Jak długo tak pociągniesz....być taką jaką się jest, ot co, niech to oni wokół nas skaczą, a nie na odwrót 🖐️

Gość alfred sos
na przebieg..............

Gość Pani Justynaa
Niebieskooka Szatynko Jestem sobą i jedną z moich cech jest czasem nadmierna ciekawość - i ta mną powodowała, gdy zakładałam temat. Postarać się czasami warto dla wyjątkowego mężczyzny - szkoda, że coraz mniej takich.

Tak szczerze, to jest kilka czynników takich jak figura, uroda, charakterek itd. Ale tak na prawde liczy się całokształt. Co z tego np. że dziewczę wygląda jak miss a w glowie pustki? Z drugiej strony kilka kilogramow więcej naprawdę nie robi różnicy gdy ludzie się rozumieją. We wszystkim trzeba znaleźć złoty środek... Bóg mi swiadkiem, widzialem kiedys taką fajną parę: koleś \"miś\" i dziewczę z hirsutyzmem, swiata poza sobą nie widzieli, bardzo mi się to podobalo. :)

Gość ctreall
ładna buzia to podstawa