Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ignacja

Żegnam Was i odchodzę...

Polecane posty

Witam! Jak już niektóre z Was pewnie wiedzą mam problem z atakiem instynktu i postanowiłam... więc na topik ciążowy wchodzić nie będę... tzn dopóki nie będzie mnie ten dział bezpośrednio nie będzie dotyczył :) Mam nadzieję, że trochę pomoże ta \"abstynencja\" Pozdrawiam i może uda mi się dotrzymać postanowienia... ech... trzymajcie kciuki!

I co, nikt mnie nie pożegna? :( Nie powie \"do zobacznia\"... nawet Ty Mamo Trójeczki? (tak sobie myślalm ostatnio, że niedlugo bedziesz musiala nick sobie zmienic :) )

ja tu dość dłuygo juz zagladam, ale nie mam pojecia kim jesteś. Pierwszy raz widze Twój nick. Ale dlaczego rezygnujesz? Ktos Ci dokuczył?

przykro mi ale nie kojarze.............przypomnij sie prosze!!!

Ja jestem tą dziewczyną, która ma atak instynktu, ale to nie czas na dziecko... i przez to na strony ciążowe co chwilke zaglądałam (miałam nawet swój topik - jak zwalczyć tą \"wściekliznę macicy\"). No i dzisiaj postanowiłam, że nie mogę tu już wchodzic i czytać o wszystkich historiach szczęśliwych mam, bo sie jeszcze bardziej nakręcam... a już nie wiem co robić. Tak bardzo pragnę dziecka, ale teraz to niemożliwe :(

zycze ci powodzenia wiem ze kafe wciaga. Ale nie daj sie;) papa

Dzięki! I nigdy więcej ciążowych tematów! (no chyba, że będę w ciązy :) )

Nie pożegnałam Cię,bo pewnie i na zmiana nicka nie będzie mi potrzebna. Coraz mniej wolnego czasu, robi swoje..zresztą..okaże się jak się pogoda (jesień:D)zepsuje teraz odpalam kompa tylko w razie wielkiej konieczności;)Chyba powinnam mieć w takim razie nadzieję, że już tego nie przeczytasz;) Powodzenia życzę 🌻

ja tez nie mam dziecka mysle o nim ze bede je miec za jakis czas rok moze dwa lata, ale czytanie nie powoduje u mnie wscieklizny macicy, zazdrosci, checi posiadania dziecka, nic z tych rzeczy ....do tego mi daleko, na razie jestem szczesliwa bo moge długo pospac w sob i nd, moge robic na co mam ochote nie jestem ograniczona czasowo, ... a czytac lubie bo mozna sie wiele dowiedziec