Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zraniona i porzucona..

faceci to straszne świnie

Polecane posty

Gość nie wiem czy zraniona
wiesz co sama jestem kobietą i też nieraz byłam "czarowana" - sorrki ale nigdy nie wierzyłam odpicykowanym babiarzom. Studiowałam na kierunku gdzie 98% to faceci - stąd znam doskonale ich zdanie na temat takich kobietek, które bardzo szybko ładnymi słówkami można "oczarować";) Nie przejmuj się nim! Zamiast się tutaj wyżalać - heja do ludzi i rozejrzyj się na początek za kimś może bardziej przeciętnym ale kto nie będzie Ci wyznawał uczucia po 2 spotkaniach....

Gość nie wiem czy zraniona
wpis z 20:23 nie jest mój - to podszyw.

Gość do zranionej
jesteście bezduszni Nie popełniacie błędów? ważne jest, aby wyciągnąć wnioski, a ma nadzieję, zraniona je wyciągnie

Gość niezbyt przystojny
na jasne był przystojny i tylko dlatego za nim poleciałaś:o są jeszcze na Świecie przeciętni faceci,tylko że kobiety uganiają się tylko za dupczącymi:o

Gość do zranionej
ci mniej przystojni nie są wcale lepsi...wbici w ambicję przez partnerkę z biegiem czasu zaczynają obrastać w piórka i czuć się "bogami" i w efekcie też robią skoki w bok...typowi faceci

Gość wszyscy faceci są do bani
gdyby nie to że chcę mieć dziecko dawno kopnełabym w dup..ę mojego obecnego faceta.

Gość w tych czasach gorsze są
dziewczyny

Gość do zranionej
bo dziewczyny w poszukiwaniu miłości zrobią wiele, niekoniecznie mądrego, a faceci to wykorzystują

Gość juh
A ja powiem tak-masz 23 lata życie przed tobą

Gość maniek z mody na sukces
gdybys pokochala normalnego chlopaka ( a nie jakiegos przystojniaczka) to nie zrobilby tego

Gość tiiaa...
maniek bo serce to sluga i bedzie sie zakochiwac w kim mu zakarze, ludzie kazdy z nas jakies bledy w zyciu zrobil, ale naskakiwac umiecie na dziewczyne.Nie pisala ze sie z wieloma chodzi kochac, napisala o jednym a tu zaraz ze dziwka itd, chyba co poniektorym juz bije palma przez siedzenie jedynie przed kompem

Gość kere
zamiętaj sobie dobrze tę lekcję na przyszłość, zebyś więcej takiego błędu nie zrobiła. i jeszcze jedno i nigdy nie pozwól mu do siebie wrócić. dziś wiesz - nie jest ciebie wart, ale może o tym zapomnisz, jak wróci i powie I love you i`m sory................ŚWINIE SIĘ NIE ZMIENIAJĄ W LUDZI

Gość maniek z mody na sukces
ale wnioski wyciagasz, no pogratulowac, to byla moja opinia, ja niczego nie sugeruje, jesli go pokochala to on okazal sie chamem. Mnie chodzi o to, ze niech nie bedzie taka zdziwiona kiedy zabiera sie za przstojniaczka