Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakayaya

Tak za nim tęsknię....

Polecane posty

Gość jakayaya

tęsknie za nim tak bardzo....

Gość by za mną która tak tęskniła
:-(

Gość onkaa
ja też..i co najgorsze nie moge go mieć (pewnie dlatego tęsknię)

Gość jakayaya
chyba nie teskni...zostawil mnie bez slowa wyjasnienia

przykro mi... ale kiedyś będzie dobrze:)) ja swojego zostawiłam po miesiącu, dla jego dobra... moj pierwszy ex groził, ze mu cos zrobi jak z nim nie zerwę;/ no to zerwałam, najgorsze, ze ja go wciąż kocham i to baardzo... :( teraz gadamy czasem na gg, troszke pointrygowałam i dowiedziałam sie, ze on tez mnie kocha jeszcze... podałam sie za kogos innego i zagadałam do niego, tak rozmawialismy o zyciu, zeszlsimy na TE tematy, dowiedziałam sie ze od jakiegos czasu jest sam, bo nie moze zapomniec o swojej bylej... czyli o mnie;) może jeszcze kiedys nam się uda? boje sie tylko ewentualnych atakow ze strony tamtego chlopaka...

Gość jakayaya
kaika- tez zycze Ci wszystkiego najlepszego. Moj mnie zostawil 3 tygodnie temu. Nie wiem co sie z nim dzieje, nie bede zebrala o czyjas milosc i zainteresowanie:(

nie znasz mnie... wiec sie nie wypowiadaj:) bo ja wiem, ze co jak co, ale głupia NIE jestem:) a Ty mysl sobie co chcesz...

Gość Głupia jesteś
taki fagas będzie ci dyktował z kim masz być. Jesteś jego szmatą

Gość Simpiwe
Ja Lech

\"taki fagas\" jest niezrównoważony i nie umie inaczej załatwić sprawy, niż dać komuś po mordzie... bałam się o swojego chłopaka, wiedziałam, jak to sie dla niego skończy:( miałam spokojnie czekać, aż tamten idiota ze swoją paczką napakowanych bezmózgowców go wykończą? chyba nie...

Gość Twoja strata.
Pewnie jesteś z jakieś mieściny z patologicznego środowiska

miasto jak miasto... w każdym zdarzają sie lepsze i gorsze miejsca... co do mnie, to bardzo się mylisz:) wzorowa uczennica, chodze do najlepszego LO, nie sprawiam problemów, nie pije, nie pale, nie cpam, nie daje dupy... o takiej córeczce chyba marzy kazdy rodzic... no ale nie daje sobie rady z takim jednym... jeden malutki mankament, ktory przekresla mi cale, z pozoru idealne zycie

Gość gorzko zapłaczesz

ja tez tesknie za swoim M. jeszcze w srode zasypialismy razem,a teraz znowu 2 miesiace rozlaki:/